Dakisolatie element Permo therm van Klöber

Dakisolatie element Permo therm van Klöber

    

De Permo therm-panelen van KLÖBER hebben één van de laagste lambda-waarden op de markt (?=0,021) en tevens een buitengewone dampdiffusie-coëfficiënt (µ=35). Met de nieuwe Permo® therm 160 wordt nu zelfs een uitzonderlijk goede Rd-waarde van 7,62 gehaald. Dat is dubbel zo goed als de overheid voorschrijft.

Klöber - Dakisolatie element Permo Therm

In combinatie met 24 cm minerale wol, haalt Permo® therm 160 zelfs een R-waarde van 14,49 W/m_K (U-waarde: 0,069 W/m_K).

Lichte dakisolatie-panelen met uitstekende warmteweerstand
De Permo® therm-panelen voor dakisolatie langs buiten zijn toepasbaar op hellende daken in nieuwbouw en renovatie. Permo® therm isoleert voor eenzelfde dikte 60% tot 70% beter dan minerale wol en tot 27% beter dan PUR/PIR. Zo kan de dikte van de Permo® therm-panelen beperkt blijven zonder dat aan warmteweerstand (R-waarde) wordt ingeboet. Hierdoor zijn de panelen extreem licht en uiterst gemakkelijk te plaatsen. Verder werd de onderdakfolie bij fabricatie vakkundig gelamineerd en zijn de panelen aan de 4 zijden van speciale tand- en groefverbindingen voorzien. Deze zorgen niet alleen voor een eenvoudige montage, maar ook voor een juiste behandeling van bouwknopen: zelfs bij onregelmatige afstanden van kepers of spanten blijft het dakoppervlak doorlopend geïsoleerd.


Klöber - Dakisolatie element Permo Therm

Klöber - Dakisolatie element Permo Therm

Permo@ therm 160 haalt moeiteloos de passiefnorm
Permo® therm is nu, naast de panelen van 60, 80, 100, 120 en 140 mm dik, ook verkrijgbaar met een dikte van 160 mm. Dit paneel kent een uitzonderlijk goede Rd-waarde van 7,62 m_K/W.
Bovendien kunnen in combinatie met minerale wol nog betere R- en U-waarden worden behaald. Zo resulteert Permo® therm 160 in combinatie met 24 cm minerale wol met een lambda-waarde van 0,035 in een buitengewoon lage U-waarde van 0,069 W/m_K (R-waarde = 14,49 m_K/W), waarmee zelfs de strengste passiefnormen – voor vloeren, muren en daken vastgesteld op een U-waarde ? 0,15 W/m_K (R-waarde ? 6,67 m_K/W) – ruimschoots worden gehaald.


Klöber - Dakisolatie element Permo Therm

Meer info ? www.klober.beBron: Klöber Datum: 25-05-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners