Kijkwoning Livingwood Temse

Livingwood Houtskeletbouw

LivingWood Houtskeletbouw biedt topkwaliteit voor uw investering ... U krijgt een oersterke constructie en geniet uw leven lang van een verhoogd wooncomfort.

Achterstenhoek 42

2275 Lille

Tel: 014 44 00 96

Mail: info@livingwood.be

Web:


Kijkwoning te Temse

Sleutel op de deur Bouwfirma

Livingwood Houtskeletbouw


Locatie van de Woning

Nieuwe Steenweg 109a, 9140 Temse


Beschrijving van de Kijkwoning:

De nieuwe kijkwoning van LivingWood is gelegen te Temse vlakbij de E17 tussen Gent en Antwerpen. Wanneer je deze bezoekt, zie je niet dat het om een woning in houtskeletbouw gaat. De buitengevel is afgewerkt met verlijmd metselwerk en strak sierplaatwerk. De uitzonderlijk grote woonkamer die overloopt in de prachtige keuken is niet meteen iets dat je met houtskeletbouw associeert.

Livingwood heeft voor deze grote overspanningen een eigen concept van roostering ontwikkeld, hierbij maakt men gebruik van een combinatie van houten balken met metalen steunbalken. Hiermee wordt dezelfde draagkracht bereikt als betonnen welfsels, maar deze oplossing is lichter.
De binnenmuren zijn afgewerkt met 90 mm isolatie binnenin het houtskelet. Daartegen OSB-platen en dan pas de gipsplaten, zo is de akoestische isolatie nog beter en kan je met gewone schroeven dingen aan de muur bevestigen.

In het woongedeelte is een machtige glazen wand van 12 meter lang geplaatst en de ganse woning, het gelijkvloers en de twee verdiepingen, is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Verder is een ventilatiesysteem D, een warmtepomp met boring en 30 zonnepanelen op het dak voorzien zodat de kijkwoning op vlak van elektriciteit in eigen behoeften kan voorzien.


Budget

LivingWood bouwt voor elk budget, maar voor de kijkwoning in Temse is voor het hogere segment gekozen. Normaalgezien moet je zo’n 1.200 euro/m2 rekenen, hier zo’n 1.430 euro/m2 voor een oppervlakte van 360 m2.


Contacteer Livingwood

www.livingwood.be


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners