Laat je Bouwen van A tot Z - Bouwadvies voor een sleutel op de deur Totaalproject

Laat je Bouwen van A tot Z

Wanneer je nog maar de wens ontstaat om iets te bouwen of te verbouwen start in feite het bouwproces. Wanneer je jezelf wil ‘laten’ bouwen via een sleutel op de deur totaalproject aannemer zal je een deel van het werk uit handen geven aan deze firma die dit uiteraard niet gratis zal doen.
Je mag rekenen dat de prijs van een sleutel op de bouwproces zo’n 20% duurder zal uitvallen dan dat je alles zelf coördineert met onderaannemers, maar dan draag je zelf wel al het risico en de zorgen voor de goede coördinatie van de opvolging van al deze onderaannemers.

Je zal dus voor een deel betalen omdat een sleutel op de deur bouwbedrijf een deel van je zorgen uit handen zal nemen en daarom moet je jezelf goed informeren wat je mag verwachten als je met een sleutel op de deur firma of bouwpromotor in zee gaat.

Dit kan in deze Laat je bouwen van A tot Z rubriek. We nemen je mee vanaf het eerste initiatief over de hypotheek en het interieur tot de oplevering. En ook de zelfbouwer die alles zelf in handen neemt bij de bouw van zijn woning zal hier nuttige tips kunnen opdoen.Bouwgrond / Projectsite

Bouwen Met / Via ...

Hypotheek en Leningen

Wetgeving en Formulieren

Verhuizen

Afwerking van de WoningSociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners