Links en Rechts Bouwlinks

Links Rechts Bouwlinks

Laatjebouwen is specialist in Sleutel op de deur en Totaalprojecten maar daarnaast zijn er nog heel wat websites te vinden met diverse bouwinfo.
We geven je hier een overzicht waar je nog terecht kan.BOUWUNIE ::: Bouwunie.be :::
Bouwunie is er specifiek voor de KMO bedrijven en zelfstandige ondernemers uit de bouwsector. Bouwunie heeft de kennis en de ervaring in huis om hen snel de juiste info te bezorgen. De Bouwunie verdedigt de belangen van de meer dan 8.000 leden, organiseert opleidingen en netwerkactiviteiten.


Bouwunie - Unie van het kmo bouwbedrijfCONFEDERATIE BOUW ::: Confederatiebouw.be :::
De Confederatie Bouw verdedigt de belangen van méér dan 15.000 aannemers actief in bouw, energie en milieu. Zo organiseert de confederatie bouw acties en opleidingen, op lokaal niveau via lokale confederaties, voor bouwberoepen via de beroepsfederaties en op gewestniveau via de gewestconfederaties.


De Confederatie bouw
Diverse Links


Offrea is een portaalsite van tal van verschillende beroepssectoren, die u als (be)zoeker, in staat stelt om volledig gratis offertes aan te vragen.
www.offrea.be

Zonne-energie installateurs biedt informatie aan en maakt offerte vergelijking mogelijk dankzij een actueel bestand met zonnepanelen, zonneboiler- en zonnecollectoren leveranciers in België.
www.zonne-energie-installateurs.be

Verlichting
Kwantum.nl/verlichting


Wens je te participeren op deze pagina stuur dan een mailtje naar redactie@laatjebouwen.be om af te stemmen.Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 5°C

Max. 4°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners