Algemeen nieuws overzicht

Kreon - Goede verlichting bij thuiswerk omwille van Corona

Algemeen nieuws

Goede verlichting bij het thuiswerken

Nu we met z’n allen voor een tijdje ‘in ons kot’ blijven om de coronacrisis te overwinnen,...


Harol knikarmschermen - Praia

Productnieuws

Nieuw gamma knikarmschermen van HAROL

“Smarter. Simpler. Sustainable”. Onder die noemer introduceert HAROL een nieuw gamma...


Kärcher Cleaning Study - Poetsen is stress bestrijden

Schoonmaken bestrijdt dagelijkse stress

Het afgelopen jaar voerde marktonderzoeksbureau Dynata op vraag van Kärcher een internationale studie uit over onze schoonmaakgewoontes. Wereldwijd werden 11.000 mensen in 11 landen ondervraagd en de resultaten zijn opmerkelijk. Zo toont de Kärcher Cleaning Study 2019 aan dat schoonmaken de dagelijkse stress helpt te bestrijden. Daarnaast blijkt ook dat Belgen wekelijks 3.39 uur besteden aan poetsen, veel meer dan het wereldwijde gemiddelde van 2.52 uur.


Nieuwe bedrijfsfilm Livingwood houtskeletbouw

Bedrijfsfilm Livingwood Houtskeletbouw

LivingWood heeft zich sinds zijn oprichting in 2002 opgewerkt tot referentie op het vlak van houtskeletbouw in Vlaanderen. De meer dan 1500 tevreden eigenaars van een LivingWood-woning zijn daar het beste bewijs van.


Parador - Modular ONE elastische vloerbedekking

Nieuw product Modular ONE van Parador

Eenvoudig te onderhouden, duurzaam, PVC-en weekmakervrij, met een look en feel die vrijwel niet te onderscheiden is van echt hout: Paradors elastische vloerbedekking Modular ONE is een echte allrounder. Acht lange en elf korte planken in elf exclusief door Parador ontwikkelde decors beloven een verfijnde en eigentijdse collectie.


Deadline voor verplichte dakisolatie nadert

Deadline voor verplichte dakisolatie nadert

Vanaf 1 januari 2020 geldt in Vlaanderen verplichte dakisolatie. Onze regio telt meer dan 2,6 miljoen gebouwen, samen goed voor iets meer dan 3 miljoen woongelegenheden. Uit de woonsurvey 2018 van de Vlaamse overheid blijkt dat 14 % van de woningen nog steeds zonder dakisolatie zit. In totaal zijn dat bijna 450.000 woningen. Daarnaast heeft 11 % nog enkel glas en is bij 53 % de buitenmuren nog steeds niet geïsoleerd. Vooral voor huurwoningen begint het te dringen aangezien die ongeschikt voor verhuur kunnen verklaard worden.


Ecohuis doet overname primabouw uit Maldegem voor een sterke positie in Oost- en West Vlaanderen

Ecohuis versterkt zich in Oost- en West-Vlaanderen

Bouwonderneming Ecohuis uit Herentals, gespecialiseerd in houtskeletbouw, heeft sectorgenoot Primabouw uit het Oost-Vlaamse Maldegem overgenomen. De Kempenaars waren op zoek naar een bijkomende vestiging in de regio om hun Oost- en West-Vlaamse klanten beter te bedienen.Een chronologisch overzicht van ALGEMEEN NIEUWS voor het jaar 2020

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 36°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners