Kamerhoge gordijnen, voor een maximum aan sfeer

Luxaflex lanceert gordijnen met rijke structuren en eigentijdse kleuren

   

Met haar gloednieuwe gordijnencollectie opent Luxaflex® een wereld van sfeer. De kamerhoge gordijnen verrassen niet alleen met hun inspirerende kleuren en uiteenlopende texturen, maar ook met hun luxueuze afwerking en comfortabele bediening op afstand. Ook de collectie Vouwgordijnen van Luxaflex® krijgt er nieuwigheden bij, van een slimme kettingbeveiliging tot een waaier van elegante stoffen die het zonlicht filteren en je in privacy hullen.

Nieuw: Luxaflex® Gordijnen

Als specialist in raamdecoratie blijft Luxaflex® maximaal inzetten op sfeer. De gloednieuwe Gordijnen stralen pure elegantie uit, met een zorgvuldige selectie stofkwaliteiten die variëren van open en transparant om het licht te filteren (met behoud van je privacy) tot dicht en lichtwerend om een ruimte te verduisteren. Allerlei kleur- en materiaalcombinaties zijn mogelijk, zowel diepe kleuren in stevig fluweel als zachte tinten in natuurlijk linnen.

De nieuwe gordijnencollectie telt maar liefst 135 stoffen en 11 voeringstoffen, waardoor je alle ruimte krijgt om je uit te leven. Volg de actuele woontrends of je persoonlijke stijl en ga voor een enkele plooi, dubbele plooi, enkele/dubbele retourplooi, tri-plooi of wave plooi: je gordijnen vallen altijd soepel en de plooien sluiten mooi aan.

Ook voor de afwerking reikt Luxaflex® tal van opties aan, zoals een roederail in verschillende kleuren. Luxaflex® Gordijnen worden altijd geleverd op een gordijnrail met PowerView® Automation. Zo kan je ze op afstand bedienen met de Pebble®, je stem of via een app op je smartphone of tablet.

De kamerhoge gordijnen zijn in de breedte geweven, met een maximumhoogte van vrijwel altijd 300 cm. Niet alleen accentueren ze de ramen en kleden ze de ruimte aan, ze dempen ook het geluid en dragen zo bij tot een betere akoestiek in huis. Met een voering wordt dit dempende effect nog sterker – ideaal voor grote ruimtes met meer galm of de speelkamer van de kinderen.


Uitbreiding: nieuwe stoffen en afwerking voor Luxaflex® Vouwgordijnen

De vouwgordijnen van Luxaflex® hoeven geen introductie meer: met hun horizontale baleinen zorgen ze voor een mooi en strak resultaat, in een waaier van materialen en kleuren. Met de uitbreiding van hun aanbod brengt Luxaflex® het totaal nu op 119 stoffen en 11 voeringstoffen. Zo heb je als interieurfan nog meer keuze en kan je eindeloos combineren, en dat overal in huis, dankzij de verfijnde transparante looks en de verduisterende stoffen die opgaan in elke interieurstijl.

Net als hun gordijnen laten de vouwgordijnen van Luxaflex® zich gemakkelijk vanop afstand bedienen met PowerView® Automation via de Pebble®, spraakbesturing of de gebruiksvriendelijke app. Uiteraard kan je de vouwgordijnen ook soepel openen en sluiten via kettingbediening of SmartCord®. Nieuw is de kettingbeveiliging waarbij de ketting loskomt als er te veel kracht wordt uitgeoefend op de bediening. Achteraf kan je dan de ketting eenvoudig terugplaatsen en vastklikken. Zo blijf je zorgeloos genieten van je sfeervolle raamdecoratie.

Bron: Luxaflex Datum: 01-03-2022

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners