Bouwen met sleutel op de deur, vastgoedpromotor, bouwpromotor, makelaar, …

Bouwen Met / Via

Een sleutel op de deur ‘totaal’ bouwproject

Wil je zelf niet teveel zorgen om de oren tijdens de bouw van je eigen woning dan ga je best voor een ‘totaal’ bouwformule. Dit kan op diverse manieren :

Bijvoorbeeld via een sleutel-op-de-deur firma die op zijn beurt een architect zal aanstellen om je plan te realiseren, en de sleutel op de deur firma zal zelf instaan voor de coördinatie van de onderaannemers en de begeleiding van de bouwheer in het totaalproject.

Of je kan ook werken via een echte vastgoedpromotor die zich niet profileert als aannemer. De vastgoedpromotor zal zich vooral focussen op de bouw en volledige coördinatie van een vastgoedproject met als doel het te verkopen aan een of meer aankopers, een projectappartement is hier een goed voorbeeld van.

En dan is er nog de vastgoedpromotor of bouwpromotor met vooral een sturende functie. Het aansturen van de aannemer en de architect met hun technische kennis en de immobiliënmakelaar met zijn commerciële know-how, om er zo voor te zorgen dat de promotie van het project van de vastgoedpromotor / bouwpromotor vlot verloopt.

Alles zelf

Wil je alles, of toch een groot deel, zelf doen aan je eigen bouwproject en sommige zaken uit handen geven aan diverse onderaannemers zelf doen dan speel je eigenlijk zelf voor bouwpromotor. Vooral belangrijk is van met erkende onderaannemers te werken.
Je kan deze taak ook deels doorgeven aan de architect waar je mee samenwerkt. Hij zal dan, op basis van een lastenboek, prijsvraag doen bij diverse onderaannemers en de zaken zo in delen toekennen aan de onderaannemer die jullie in onderlinge afspraak selecteren.De Sleutel-op-de-deur Firma

De Vastgoedpromotor

De Vastgoedmakelaar

De Architect

Eigen onderaannemersSociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 25°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners