Bouwen met een Sleutel op de deur firma

Bouwen met een Sleutel op de deur Firma

Om van uw bouwproject een succes te maken is de keuze van een sleutel op de deur firma die bij U past essentieel. U legt al uw vertrouwen echter in zijn handen om het totale plaatje tot een goed einde te brengen.
De sleutel op de deur firma's die meegaan met hun tijd spelen in op een veranderende markt van mondiger en veeleisender bouwheren. Naast de typeplannen, die nog altijd een deel van de markt uitmaken, wordt er nu ook een meer gepersonaliseerde service aangeboden. Er zijn zelf meer en meer sleutel op de deur bouwfirma's die de architecturale meerwaarde van de woning hoog in het vaandel dragen.


Bouwen met een Sleutel op de deur Firma

De sleutel op de deur firma stelt een architect voor die jouw voorontwerp zal opmaken, op dezelfde manier als wanneer je met een eigen architect zou werken, met dien verstande dat wanneer je een sleutel op de deur bouw firma kiest die met een bepaald constructiesysteem en bepaalde materialen werkt, daarmee in het voorontwerp rekening dient gehouden worden. Het is mogelijk dat die architect ook de bouwaanvraag indient, het is mogelijk dat dit iemand anders is.
De lastenboeken, ramingen, technische studies e.d. worden door de sleutel op de deur firma verzorgd, evenals het toezicht op de werf.

In feite is het de architect die de bouwaanvraag indient die de werfcontrole moet doen, en die zal het soms ook wel doen, maar maak je hierover niet te veel illusies, de architect is afhankelijk van de aannemer en kan dus ook niet direct tegen diens haren in strijken.
Bonafide sleutel op de deur aannemers zorgen er wel voor dat je woning technisch in orde is, aan een slechte referentie hebben zij ook niets, maar toch is het in sommige gevallen nuttig een deskundig bondgenoot aan jouw kant te hebben. Om dit op te lossen is het mogelijk zelf ook een architect in dienst te nemen die de aannemer controleert. Dit kan eventueel op uurbasis.

Beste is het lastenboek op voorhand voldoende te bestuderen en hier voldoende hoog begrote posten in te laten opnemen zodat je later niet voor onverwachte meerwerken komt te staan.
Want meerwerken mogen niets steeds in de schoenen van de sleutel op de deur firma geschoven worden, de klant treft dikwijls ook schuld, hij dient op voorhand voldoende aandacht aan de voorliggende offerte te besteden en niet over één nacht ijs gaan.

Administratieve rompslomp

Het grote voordeel van het werken met een sleutel op de deur woningbouwfirma is dat de bouw van uw sleutel op de deur woning minder administratieve rompslomp met zich meebrengt, er is maar één contract, en ook maar één aannemer. Voor mensen met weinig vrije tijd en een breder budget is dit echter de meest aan te raden formule.

Wie bouwt mijn Sleutel op de deur Woning

Voor een lijst met goede sleutel op de deur Bouwfirma's klik je >>HIER<<
Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners