Interview LivingHome Woningbouw - Johan Cleynen

Interview LivingHome Woningbouw - Johan Cleynen

   

Nagelnieuw, en toch 40 jaar ervaring: dat is het nieuwe bouwbedrijf LivingHome. Zaakvoerders Johan Cleynen en Jef Vervoort besloten zich te richten op de sleutel-op-de-deurmarkt, met traditionele woningbouw.

Het bedrijf richt zich op bouwers die zorgeloos hun droomwoning willen laten realiseren. Het ontwerpteam vertrekt altijd vanuit de wensen en noden van de bouwheer. Voor elk project komt het met een uniek plan. Tijdens het bouwen bewaakt een projectmanager het strakke tijdsschema met zorg. Zelf de handen uit de mouwen steken? Dat kan, in overleg én met begeleiding waar nodig. Het bouwteam van LivingHome zet in op een persoonlijke aanpak en realisatie.

Met een moderne, lichte kijkwoning in Tienen laat het bouwbedrijf zien wat het in zijn mars heeft. Een woning kan zowel ruim, betaalbaar als EPC-neutraal zijn, toont LivingHome.

Medezaakvoerder Johan Cleynen stelt in deze video LivingHome voor, en hij vertelt over de toekomstplannen. Waarom bouwen met LivingHome “Easy like Sunday morning” is? Dat ontdek je in de film.


Bron: LivingHome Woningbouw Datum: 24-10-2020

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 25°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners