ThuisBest Woningbouw

ThuisBest Woningbouw

Betaalbaar, energiezuinig en kwalitatief. Deze woorden zijn voor Thuis Best Woningbouw dé invulling van sleutel-op-de-deur bouwen.

Marcel Habetslaan 30

3600 Genk

Tel: 089 32 88 44

Mail: info@thuisbest.be

Web:


Bouwen in vertrouwen met Thuis Best

Betaalbaar, energiezuinig en kwalitatief. Deze woorden zijn voor Thuis Best Woningbouw dé invulling van sleutel-op-de-deur bouwen. Bij ons bouw je zorgeloos in vertrouwen, met net die extra’s die voor jou belangrijk zijn, en voor ons vanzelfsprekend. Wat mag je van ons verwachten?

Door de strenge opgelegde energienormen is de combinatie van betaalbaar, energiezuinig en kwalitatief geen simpele opdracht. Met duizenden woningen in ons portfolio en meer dan 30 jaar ervaring kent Thuis Best het antwoord. Bij ons krijg je de garantie voor topkwaliteit aan een betaalbare prijs.

Communicatie, duidelijke afspraken en een professionele begeleiding staan garant voor een zorgeloos bouwproces. Door onze jarenlange samenwerking met vaste leveranciers levert Thuis Best jouw kwalitatieve woning steeds op het afgesproken tijdstip op. En dat binnen je gekozen budget.

Thuis Best heeft veel ervaring en een mooi portfolio van gebouwde woningen. Toch blijven we een echt familiebedrijf. En daarin is onze persoonlijke aanpak een extra troef. Elke nieuwe woning komt tot stand met een persoonlijke begeleiding. We helpen je kiezen met advies op maat. Bij Thuis Best voel je dat elke betrokkene bij jouw nieuwbouw ook echt meebouwt aan jouw droomhuis.


Meer info?

Bezoek de website www.thuisbest.be en download gratis onze brochure of maak een afspraak om een van onze kijkwoningen te bezoeken.


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners