Livingwood Houtskeletbouw

Livingwood Houtskeletbouw

LivingWood Houtskeletbouw biedt topkwaliteit voor uw investering ... U krijgt een oersterke constructie en geniet uw leven lang van een verhoogd wooncomfort.

Achterstenhoek 42

2275 Lille

Tel: 014 44 00 96

Mail: info@livingwood.be

Web:


Persoonlijke aanpak en prijs Livingwood Houtskeletbouw

Bij LivingWood Bouwbedrijven kiest men bij ieder nieuw project voor een erg persoonlijke aanpak. Livingwood realiseerde reeds meer dan 1.500 sleutel-op-de-deur woningen maar standaardontwerpen kennen ze niet. De klant heeft een grote keuzevrijheid waardoor iedere woning anders en persoonlijk is. Bij Livingwood begeleiden en informeren ze kandidaat-bouwers tijdens het hele bouwproces, om zo hun droomwoning te creëren.

Je kan bij Livingwood houtskeletbouw terecht voor zowel een sleutel-op-de-deur woning als een water – en winddichte ruwbouw woning.
Houtskeletbouw heeft geen beperkingen, alle bouwstijlen zijn mogelijk: van een klassieke pastorijstijl tot heel moderne strakke, hippe woningen’. Heb je hiervoor zelf al een volledig uitgewerkt ontwerp, ofwel helpen wij u bij het aanstellen van een architect die vertrouwd is met bouwmethode in houtskeletbouw.
Onze commerciële aanpak sluit naadloos aan bij onze flexibiliteit op vlak van uitvoering. Wij gaan uit van onze eigen kwaliteiten en hechten veel belang aan objectieve technische kwaliteiten. Voor en tijdens het bouwproces zelf geniet u alle nodige begeleiding bij de materiaalkeuze en alle verdere formaliteiten.


Voor elk Budget

Houtskeletbouw is een snelle en goedkopere bouwmethode. Een gemiddelde houtskeletwoning bouwen wij op 4 à 5 maand. Door de kortere bouwtijd zijn wij zo’n 5 à 10 % goedkoper dan een traditionele sleutel-op-de-deur woning met dezelfde afwerkingsgraad.
Bij Livingwood gaan ze er prat op om voor elk budget een sleutel op de deur woning te kunnen bouwen, maar voor de kijkwoning in Temse is voor het hogere segment gekozen. Doorgaan kan je rekenen met zo’n 1.200 euro/m2 sleutel-op-de-deur afgewerkt,  maar de kijkwoning in Temse is het hogere segment, hier reken je met zo’n 1.350 euro/m2.


Solide partner

Wanneer u samenwerkt met LivingWood, dan kiest u voor een solide partner met stevige financiële schouders. Dankzij onze sterke financiële resultaten de afgelopen jaren, mag u op beide oren slapen. Winsten worden terug in het bedrijf geïnvesteerd voor een verdere groei.
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 36°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners