Livingwood Houtskeletbouw

Livingwood Houtskeletbouw

LivingWood Houtskeletbouw biedt topkwaliteit voor uw investering ... U krijgt een oersterke constructie en geniet uw leven lang van een verhoogd wooncomfort.

Achterstenhoek 42

2275 Lille

Tel: 014 44 00 96

Mail: info@livingwood.be

Web:


Kijkwoningen te Keerbergen, Temse en Turnhout

Ben je geïnteresseerd en wil je eens binnenkijken in een houtskeletbouw woning van Livingwood? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan de kijkwoningen te Keerbergen, Temse en Turnhout:


Kijkwoning Keerbergen

Een strakke constructie, lichtrode verlijmde baksteen en slanke, zwarte raamprofielen, dat is het moderne karakter van de kijkwoning in Keerbergen.
Twee van de meest gehoorde vooroordelen rond houtskeletbouw zijn: “houtbouw woningen scoren akoestisch slecht” en “ze maken krakende geluiden”. Maar als bezoekers een half uurtje binnen rondlopen, zijn ze al overtuigd van het tegendeel. Kom daarom onze kijkwoning voélen en beleven!

Locatie Kijkwoning Keerbergen:

Zandstraat 50, 3140 Keerbergen
Te bezoeken na afspraak.


Kijkwoning Temse

Als je de kijkwoning van Livingwood in Temse, vlakbij de E17 tussen Gent en Antwerpen bezoekt, zie je niet dat het hier om een moderne hedendaase kijkwoning in houtskeletbouw gaat. De buitengevel is afgewerkt met verlijmd metselwerk en en cementplaten. De uitzonderlijk grote woonkamer die overloopt in de prachtige keuken is niet meteen iets dat je met houtskeletbouw associeert. Hiervoor heeft Livingwood een eigen concept van roostering ontwikkeld, want in een klassieke houtskeletbouw zijn overspanningen tot maximaal 6 meter mogelijk met een beperkt draagvermogen.

Locatie kijkwoning Temse:

Nieuwe Steenweg 109a, 9140 Temse
Elke zondag vrij te bezoeken van 13 tot 17 uur of na afspraak.


Kijkwoning Turnhout

Op de Steenweg op Diest in Turnhout is op enkele dagen tijd een mooie, hedendaagse villa verrezen.
Het is de gloednieuwe kijkwoning van LivingWood: een knap staaltje moderne architectuur in combinatie met technisch vernuft zoals de allernieuwste warmtepomp van Zweedse oorsprong. Je kan er zien en ervaren hoe bouwen met houtskelet er vandaag én morgen uitziet!

Locatie Kijkwoning Turnhout:

Steenweg op Diest, 3140 Turnhout
In Opbouw (Oplevering mei 2021). Na afwerking elke zondag te bezoeken van 13 tot 17 uur of na afspraak.


Opbouw van de kijkwoning in Turnhout:


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 23°C

Max. 24°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners