Livingwood Houtskeletbouw

Livingwood Houtskeletbouw

LivingWood Houtskeletbouw biedt topkwaliteit voor uw investering ... U krijgt een oersterke constructie en geniet uw leven lang van een verhoogd wooncomfort.

Achterstenhoek 42

2275 Lille

Tel: 014 44 00 96

Mail: info@livingwood.be

Web:


Kijkwoningen te Lille en Temse

Ben je geïnteresseerd en wil je eens binnenkijken in een houtskeletbouw woning van Livingwood? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan de kijkwoningen te Lille en Temse:


Kijkwoning Lille

De kijkwoning van Livingwood in Lille – een imposante kasteelhoeve met dakkapellen in houtskeletbouw – is een schoolvoorbeeld van hedendaags en energiezuinig bouwen.

De kijkwoning is opgedeeld in een moderne en een klassieke woning met gebruik van energiezuinige technieken. In de linkse kijkwoning zorgt een warmtepomp voor verwarming en warm water en in de rechtse kijkwoning wordt het water opgewarmd door zonnepanelen, aangevuld met een condensatieketel op aardgas met vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatoren op de verdiepingen.

Locatie Kijkwoning Lille:

Wechelsebaan 149, 2275 Lille
Elke zondag vrij te bezoeken van 13 tot 17 uur of na afspraak.


Kijkwoning Temse

Als je de gloednieuwe kijkwoning van Livingwood in Temse, vlakbij de E17 tussen Gent en Antwerpen bezoekt, zie je niet dat het hier om een moderne hedendaase kijkwoning in houtskeletbouw gaat. De buitengevel is afgewerkt met verlijmd metselwerk en en cementplaten. De uitzonderlijk grote woonkamer die overloopt in de prachtige keuken is niet meteen iets dat je met houtskeletbouw associeert. Hiervoor heeft Livingwood een eigen concept van roostering ontwikkeld, want in een klassieke houtskeletbouw zijn overspanningen tot maximaal 6 meter mogelijk met een beperkt draagvermogen.

Voor de kijkwoning in Temse heeft Livingwood voor het hogere budget-segment gekozen. Doorgaans moet je voor de prijs van een houtskeletbouw zo’n 1.200 euro/m2 rekenen (volledig sleutel-op-de-deur-afgewerkt), bij deze kijkwoning zo’n 1.350 euro/m2 en dat met een oppervlakte van 360 m2. Daar krijg je dan ook wel wat voor: een machtige glazen wand van 12 meter lang aan het woongedeelte, vloerverwarming op gelijkvloers en de twee verdiepingen, een ventilatiesysteem D, een warmtepomp met boring en 30 zonnepanelen op het dak. Op het gebied van elektriciteit kan deze villa in zijn eigen behoeften voorzien.

Locatie kijkwoning Temse:

Nieuwe Steenweg 109a, 9140 Temse
Enkel te bezoeken op afspraak.

Opbouw van de kijkwoning in Temse:


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 36°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners