Sempels’ Groep

Sempels’ Groep

Welkom (T)huis

Ambachtenstraat 4

3210 Lubbeek

Tel: 016 62 28 36

Mail: info@sempelsgroep.be

Web:


Sempels, je snelweg naar succesvol bouwen

Een familiebedrijf in hart en nieren waar innovatie en vakkennis centraal staan. Mooie en futureproof nieuwbouwwoningen zijn daarvan de tastbare resultaten: dat is Sempels in het kort.


Meer dan 40 jaar ervaring

CEO Geert Sempels ademt bouwen en verbouwen. Zelf gestart als metser doorliep hij alle functies binnen het bouwbedrijf. Het resultaat: na meer dan 40 jaar is Sempels veel meer dan een klassiek bouwbedrijf. 

De woningen en appartementen die Sempels bouwt, voldoen aan de wettelijk verplichte BEN-normen, maar dragen sowieso een stevige duurzaamheidsstempel. Zo introduceren we nieuwe groene technologieën zoals geothermie met veel ambitie in onze nieuwe bouwprojecten. Het resultaat: stijlvolle nieuwbouwprojecten met een gegarandeerde duurzaamheidsscore en een maximaal rendement op verschillende vlakken.


Maximale ontzorging en service

Bij Sempels geniet je altijd van een maximale ontzorging. Onze ervaren teamleden nemen het volledige projectbeheer op professionele wijze voor hun rekening. Daarbij houden ze de vinger aan de pols bij alle partijen. Zo verzekeren ze een vlotte en efficiënte voortgang van de werken en bewaken ze voortdurend de beschikbare budgetten. Vanzelfsprekend houden we ook jou gedurende het ganse verloop van het project permanent op de hoogte van de gang van zaken. Zo weet je op elk moment in welke fase jouw bouwopdracht zich bevindt.


Innovatie en vakkennis

Met Sempels ga je voluit voor innovatie en vakkennis. Ons familiebedrijf bouwde de afgelopen decennia aan een uiterst positieve reputatie en ook in de toekomst zetten we in op vernieuwing van onze diensten en technieken. Zo zijn we zeker dat we ook na morgen een stabiele partner zijn voor al wie op zoek is naar een elegante en duurzame woning 

Ontdek vandaag nog hoe Sempels jouw bouwproject in goede banen leidt!Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners