Paul Claessen Woningbouw

Paul Claessen Woningbouw

De betrouwbare partner in Traditionele Woningbouw

Hulzen 26

2200 Herentals

Tel: 014 22 66 00

Mail: info@pclaessen.be

Web:


Kijkwoning van Paul Claessen te Morkhoven

Mooie half-open bebouwing in Pastoriestijl

De nieuwe kijkwoning van woningbouw Paul Claessen, is gelegen te Morkhoven. De kijkwoning ligt te midden van een nieuwe wijk, tevens gerealiseerd door Woningbouw Paul Claessen.
De kijkwoning werd opgetrokken in Pastoriestijl met bijhorende stijlelementen zoals een deuromlijsting, rollaag,… Daarnaast kan u in deze wijk inspiratie opdoen voor alle mogelijke combinaties van buitenschrijnwerk, gevelstenen en dakpannen.

Bij het bezoeken van de kijkwoning van Paul Claessen krijgt u een beter beeld en zicht op de grootte van de verschillende ruimtes. Het is immers niet eenvoudig om op basis van een plan en afmetingen zaken zoals ruimtegevoel en lichtinval te kunnen inschatten.
Vele klanten staan dan ook versteld van de ruimte die men heeft in  deze half-open bebouwing. Op het eerste verdiep zijn drie grote slaapkamers met een badkamer en een aparte wc. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om op zolder twee extra slaapkamers te maken of een speelruimte voor de kinderen.

De kijkwoning van woningbouw Paul Claessen is steeds te bezichtigen op afspraak of tijdens een van onze opendeurdagen gedurende het jaar. Hierbij staan de zaakvoerders en onze vertegenwoordigers steeds tot uw beschikking om meer uitleg te geven over de verschillende materialen en technieken.


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 32°C

Max. 34°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners