Paul Claessen Woningbouw

Paul Claessen Woningbouw

De betrouwbare partner in Traditionele Woningbouw

Hulzen 26

2200 Herentals

Tel: 014 22 66 00

Mail: info@pclaessen.be

Web:


De sterke punten van Woningbouw Paul Claessen

25 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring van Woningbouw Paul Claessen in traditionele woningbouw, van zowel van de zaakvoerders als werknemers, hebben wij een grote knowhow opgebouwd omtrent de verschillende materialen en technieken. Paul Claessen maakt dan ook gebruik van materialen die reeds jaren hun kwaliteit hebben bewezen. Hierdoor kunnen we problemen op de korte, maar vooral op de lange termijn vermijden.


Familiebedrijf

Door het familiale karakter van Woningbouw Paul Claessen communiceert u rechtstreeks met de zaakvoerders of hun zoon en niet met werfleiders. Daarnaast is ook de opvolging verzekerd waardoor u kunt rekenen op een sterke dienst na verkoop.


Eigen personeel

De ruwbouw- en de dakwerken worden volledig uitgevoerd door mensen in eigen dienst die vertrouwd zijn met het Belgische bouwproces. Hierdoor kunnen we de kwaliteit op de werven garanderen.


Volledig op maat

Bij elke woning vertrekken wij bij Woningbouw Paul Claessen van een leeg blad dat volledig ingevuld wordt naar de wensen van de klant. Wij werken dus niet met standaardplannen maar werken alles op maat uit. Elke woning moet immers aangepast worden aan de levenswijze en de wensen van de klant.


Ruime keuze aan materialen

Het kiezen van materialen zoals vloer, sanitair, gevelstenen, dakpannen … gebeurt allemaal bij de groothandelaars zelf. Dit betekent dat u kan kiezen aan reële handelsprijzen (niet door de aannemer bepaald) en niet moet kiezen uit een beperkt aanbod.


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 32°C

Max. 34°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners