Livinghome Woningbouw

Livinghome Woningbouw

Van winddicht tot sleutel op de deur, wij bouwen jouw droomhuis op maat

Steenhof 4

3300 Tienen

Tel: 016 84 88 82

Mail: info@livinghome.be

Web:


LivingHome - Traditionele Woningbouw

Meer dan 20 jaar ervaring in sleutel op de deur woningbouw.
LivingHome behoort tot de LivingWood groep met meer dan 20 jaar ervaring. Dankzij deze jarenlange ervaring in de woningbouw zijn wij een betrouwbare partner om jouw bouwproject te realiseren.


Woningbouw op maat
Of je nu kiest voor een halfopen pastorijwoning of een grote moderne villa, we starten telkens van een wit blad. Bij LivingHome geen standaard plannetjes, maar een woning volledig volgens jouw wensen, stijl en budget.


À la carte of all-in?
Bij het bouwen van een huis komt heel wat kijken. Vanaf de eerste kennismaking met LivingHome staan we je bij, zodat jij enkel hoeft na te denken over de verhuis naar je droomhuis.


Een huis voor het leven
Laat je de afwerking aan ons over of neem je graag een deel in eigen handen? Energiezuinig volgens de EPB richtlijnen of een BEN woning? Van winddicht tot sleutel op de deur, jij bepaalt bij LivingHome tot in de puntjes hoe je huis afgewerkt moet zijn.


Van droom tot sleutel
Een huis bouwen doe je niet voor even, maar voor je hele leven. Dankzij de combinatie van de beste materialen, nieuwste technieken en uitstekend vakmanschap, gaat je huis je hele leven lang mee.
Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners