Horemans

Horemans

Bij Horemans Keuken- en Meubelatelier is je thuis in goede handen.

Olenseweg 150

2440 Geel - Larum

Tel: 014 58 97 20

Mail: contact@horemans.be

Web:


Horemans Keuken- en Meubelatelier

Bij Horemans Keuken- en Meubelatelier is je thuis in goede handen.

Samen met ons 30-koppige team staan we dag in, dag uit klaar om woondromen waar te maken. Van inspiratie tot ontwerp, van vakkundige plaatsing tot jarenlange naservice: op ons kan je zorgeloos bouwen.

Kristof en Annelies Horemans en hun partners Sofie en Bert, bouwen elke dag aan een warme thuis voor hun klanten en medewerkers. De imposante showroom toont een groot aanbod aan hedendaagse kwaliteitsmeubelen en accessoires van meer dan 50 merken. Ook voor maatkasten, keukens en badkamers vind je in de toonzaal van Horemans inspiratie tot in het kleinste detail.


Een woordje over ons

In een woning is de keuken de centrale ontmoetingsplaats van het gezin. Een hedendaagse keuken leent zich tot veel meer dan enkel het kookgebeuren. Functies zoals gezellig praten, gasten ontvangen en ontspanning verhuizen meer en meer naar de keuken.

Wij geven uw keuken een meerwaarde. Reeds bij het eerste gesprek met u, onze klant, besteden we aandacht aan uw eisen en verlangens om samen een ideale indeling op maat van uw keuken te bekomen. Onze keukens staan garant voor kwaliteit, functionaliteit en afwerking, alles van het hoogste niveau. Behalve de prijs!


Interieuradvies

Wij bieden u keukens aan in alle stijlen. Tijdloze, strakke of stijlvolle klassieke keukens kunnen voor u tot in de kleinste details ontworpen worden.


Kwaliteit

Wij streven altijd naar de beste kwaliteit door gebruik te maken van de nieuwste technieken en het beste meubelbeslag.


Service

Wij hebben een gemotiveerd team om uw keuken te plaatsen. Zij zorgen voor een perfecte afwerking. Een snelle dienst na verkoop staat tot uw beschikking om een defect elektrotoestel in de kortste tijd te herstellen.


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 21°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners