MyFloorplanner - Tekenprogramma en Tekensoftware

My Floorplanner

Onze Beoordeling: Quotering

MyFoorplanner.com


Myfloorplanner kan je gebruiken zonder enige vorm van installatie, enkel registreren en je kan op de site en je kan in je geliefkoosde internerbrowser aan de slag.

Deze tool bij MyFloorplanner maakt plattegronden in 2D die je nadien in 3D kan bekijken. De eenvoud primeert bij dit tekenprogramma.
Om met My Floorplanner te kunnen werken moet je je op de site registreren en dan krijg je een bevestigingsmail die je best goed bewaart want deze heb op een later tijdstip nodig wanneer je aan je project wil verder werken. Alle getekende plattegronden worden op een centrale webserver opgeslagen en niet op je eigen computer.

HIER kan je een 'demo' bekijken. Eerst maak je een plattegrond via een menu waarmee je de ruimtes, muren, ramen en deuren op hun plaats brengt. Eens het kader er staat kan je aan de slag met de bibliotheek gebaseerd op een kamertype zoals woonkamer , badkamer , slaapkamer , … Gewoon klikken , slepen en schuiven moet je doen.

Vroeger was het programma beperkt tot tekeningen in 2D maar recentelijk kun je met je gratis account ook zichten in 3D genereren.
Wanneer je meer uit MyFoorplanner wil halen kan je ook voor de betalende versies 'Floorplanner Pro' Kiezen. Vooral handig aan deze betalende versies is dat je meerdere tekeningen kan maken en deze allemaal in dezelfde huisstijl kan maken. Ook kan je hiermee alle plattegronden exporteren naar een geschikt formaat om in bvb. drukwerken te gebruiken.
Met de Business versie kan je ook met meerdere gebruikers aan éénzelfde project werken.

Alhoewel de gratis versie van myfloorplanner, die wij bekeken hebben, nog enkele ruwe kanten vertoond is MyFloorlanner een zeer leuke plannenmaker voor de beginnende tekenaar.

Screenshots 'My Floorplanner'
Positief aan het Tekenprogramma

 • Snel resultaat

 • Delen met anderen is mogelijk

 • Tekenen in 2D en plaatjes genereren in 3DZeer uitgebreid
 • Negatief aan het Tekenprogramma
 • Toch wel enkele onvolkomenheden aan de software

 • Beperkte 3D mogelijkheden • Sociale media laatjebouwen

  Project in de kijker

  Max. 25°C

  Max. 28°C

  Cartoon & Bouwpret

  Onze partners