Combinatie Houtskeletbouw en sleutel op de deur

Houtskeletbouw en sleutel op de deur

Heel wat sleutel op de deur bouwfirma’s richten zich op houtskeletbouw als gebruikte bouwtechniek.
Deze sleutel op de deur bouwers specialiseren zich omdat heel wat kennis en ervaring vereist is om een houtskeletbouw woning te bouwen.
Wat zeker speelt bij de combinatie sleutel op de deur en houtskeletbouw is dat een sleutel op de deur firma heel wat administratieve taken op zich zal nemen waardoor de bouwheer een zorgeloos bouwproces tegemoet kan gaan.

Knowhow en ruimte
Houtskeletbouw is een moeilijk vak, je moet dus zeker de knowhow hebben maar zeker ook voldoende ruimte ter beschikking hebben om de wanden op voorhand te assembleren en te prefabriceren.
Bovendien vragen nog steeds veel gemeentes aan technische goedkeuring als je een houtskeletbouw gaat plaatsen en de grote bouwfirma’s die houtskeletbouw toepassen hebben deze natuurlijk in huis.
Daarom zij het vooral de grotere sleutel op de deur bouwbedrijven die actief zijn in de markt van de houtskeletbouw.


Combinatie Houtskeletbouw en Sleutel op de Deur
Foto: Arkana
Combinatie Houtskeletbouw en Sleutel op de Deur
Foto: Arkana


Strengere energieprestatienormen
De strengere energieprestatienormen die vandaag de dag gelden en alsmaar strenger worden maken het de toekomstige houtskeletbouw bouwer ook al niet makkelijker.
Hier speelt de hedendaagse sleutel op de deur houtskeletbouwfirma dan ook handig in, want alle aspecten van het houtskelet bouwproces moeten hier zorgvuldig op afgestemd zijn. Dit aspect doet bouwers bewust kiezen voor de combinatie van sleutel op de deur en houtskeletbouw


Combinatie Houtskeletbouw en Sleutel op de Deur
Foto: Dewaele
Combinatie Houtskeletbouw en Sleutel op de Deur


Toch Houtskelet Zelfbouwer ?
Meer en meer sleutel op de deur houtskeletbouw bedrijven bieden tegenwoordig ook een houtskeletbouw in ruwbouw winddicht aan. Nadien kan je dan de afwerking van de woning voor je eigen rekening nemen.


Houtskeletbouw Sleutel op de deur
Een groot overzicht van Sleutel op de deur firma's en Houtskeletbouwers vindt je >>HIER<<


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 12°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners