Ventilatiesysteem voor appartementen

Ventilatiesysteem voor appartementen

     

De nieuwe Zehnder ventilatie-oplossingen voor 2014 bieden een antwoord op de Europese 2020 energie uitdaging. Zehnder biedt ventilatie oplossingen aan voor eengezinswoningen en vernieuwende oplossingen voor appartementen en renovaties. De nieuwste ventilatie-oplossingen van Zehnder verzekeren een grotere energie-efficiëntie, een verhoogd gebruiksgemak en comfort. De nieuwe ventilatoren kunnen nog sneller en eenvoudiger geïnstalleerd worden.

Zehnder Ventilatieunit Systeem D voor appartementen

Energiezuinigste ventilator voor vraaggestuurde ventilatie
Zehnder presenteert de nieuwste zeer energiezuinige woonhuisventilatoren, met modellen voor klassieke en vraaggestuurde woonhuisventilatie. Voor de vraaggestuurde ventilatie is er keuze uit 2 systemen.


Zehnder Ventilatieunit Systeem D voor appartementen

Richtprijs voor Zehnder HygroFan Basic = 360 euroDe Zehnder HygroFan Basic: een zeer energiezuinig ventilatiesysteem met automatische sturing op basis van vochtmeting. Dit budgetvriendelijke systeem is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te installeren. Deze ventilatie-oplossing is ideaal voor renovatie.


Zehnder Ventilatieunit Systeem D voor appartementen

De Zehnder ComfoFan S R 275: deze woonhuisventilator is door toepassing van de nieuwste technologie de meest energiezuinige en een van de stilste ventilatoren voor vraaggestuurde ventilatie in zijn categorie. De Zehnder ComfoFan S R 275. wordt aangeboden in de ComfoFan S Opti-Air kit, samen met 3 Hygro-Presence sensoren voor installatie in badkamer, toilet en berging. De ComfoFan S R 275 werkt volledig automatisch. De aansturing gebeurt via de sensoren die vocht en aanwezigheid meten. De intelligente vraagsturing verzekert een optimale luchtkwaliteit.
Het is bovendien een uiterst betrouwbare unit waar Zehnder 7 jaar garantie op verleent.

Richtprijs voor Zehnder ComfoFan S R 275 = 325 euro

Richtprijs voor Zehnder ComfoFan S Opti-Air kit= 1049 euro

Mini units met maxi voordelen
Dit budgetvriendelijke en zeer compacte ventilatiesysteem is geschikt voor kleinere woonruimten zoals appartementen, studenten- en service flats. Door zijn compacte vorm en slimme technologie wordt dit ventilatiesysteem in een recordtijd (3 X sneller dan met andere unit) geïnstalleerd, zonder risico op installatiefouten of beschadiging.In de categorie van balansventilatiesystemen presenteert Zehnder het kleine maar ingenieuze Zehnder ComfoAir Compact systeem.


Zehnder Ventilatieunit Systeem D voor appartementen

Het ComfoAir Compact wandmodel en plafondmodel kan dankzij het kleine formaat handig ingebouwd worden in een kast of gemonteerd worden tegen het plafond. Het systeem werkt volledig automatisch op basis van vochtsturing. Een intelligente timer houdt het energieverbruik tijdens booststand onder controle. Met de introductie van de ComfoAir Compact units verpakt Zehnder maximale voordelen voor de installateur en de gebruiker in een mini-ventilatiesysteem.

Richtprijs voor Zehnder ComfoAir Compact = 1.350 euro
Bron: Zehnder Datum: 18-10-2014

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 25°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners