Woonproject van Durabrik in Beerzel

Woonproject van Durabrik in Beerzel

   

Durabrik Group is gestart met de verkoop van 17 loten in de verkaveling bij de Kievitstraat in Beerzel, een deelgemeente van Putte. Op 19 oktober e.k. is er een infoavond.

De verkaveling aan de Kievitstraat is een uitbreiding van een reeds door Durabrik eerder gerealiseerde verkaveling en ligt op wandelafstand van de dorpskern van Beerzel. Het nieuwbouwproject is ingebed in een rustige en kindvriendelijke omgeving. Elk huis heeft zijn eigen tuin, maar er wordt ook een gemeenschappelijke recreatieve zone voorzien.


Durabrik Victor Bouwt - Verkaveling Beerzel Putte

Vrije architectuur of keuze uit 3 bouwstijlen
Durabrik verkoopt 10 loten voor halfopen bebouwing. Op dezelfde locatie biedt zusterbedrijf Victor 7 loten voor open bebouwing aan.

Wie kiest voor bouwonderneming Victor kan zijn woning volledig op maat laten bouwen. Bij Durabrik heeft de bouwheer keuze uit drie verschillende bouwstijlen : klassiek, modern of hedendaags.

De koppelwoningen van Durabrik met geïntegreerde garage zijn stuk voor stuk compacte, kwaliteitsvolle en energiezuinige woningen. Er werd veel aandacht geschonken aan de functionaliteit en ruimtebeleving. De verschillende bouwstijlen passen bij elkaar doordat vormen en materialen, zoals b.v. de gevelstenen, op elkaar werden afgestemd.


Durabrik Victor Bouwt - Verkaveling Beerzel Putte

Hoge afwerkingsgraad
Elke woning werd opgetrokken uit hoogwaardige materialen. Zowel de isolatie als de gevelstenen en dakpannen zijn van de beste kwaliteit. De garage wordt afgesloten met een sectionaalpoort.

Elke woonst is voorzien van een houten trap. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers voorzien. Er is ook een vierde kamer waaraan de toekomstige bewoners een eigen bestemming kunnen geven.

De badkamer heeft een aparte douche, een bad, een lavabo en een WC. Daarnaast is er ook nog een tweede, apart toilet voorzien. Al het sanitair is van het merk Ideal Standard.


Durabrik Victor Bouwt - Verkaveling Beerzel Putte

Landelijk en centraal gelegen
Het nieuwe woonproject situeert zich in het landelijke Beerzel, een deelgemeente van Putte. De toekomstige huizen liggen dus in de nabijheid van de steden Mechelen en Leuven. Door de inplanting van de verkaveling ten opzichte van de E19, is er ook een verbinding met Antwerpen en Brussel.

Oppervlakte en prijzen
De oppervlakte van de loten voor halfopen bebouwing varieert van 384 m2 tot 530 m2. Deze kosten tussen € 96.800 en € 103.400, excl. kosten.
De prijs van een Durabrik-woning start vanaf € 199.000, exclusief kosten en btw.


www.durabrik.be

www.victorbouwt.beBron: Durabrik Datum: 30-10-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 25°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners