Online tool voor ontwerp woning

Online tool voor ontwerp woning

    

Naar aanleiding van Batibouw presenteert Woningen Blavier voor het eerst een vernieuwende weboplossing waarmee toekomstige bouwers via enkele muisklikken de woning kunnen personaliseren die het best bij hen past.

De online configurator maakt het mogelijk om uit een lijst met zeer diverse types woningen een keuze te maken van de stijl die de bouwer verkiest en vervolgens het design van de woning virtueel aan te passen naar eigen smaak. De bouwheer kan hiervoor kiezen uit een ruim aanbod aan gevelbekledingen en -stenen, kleuren van ramen, voordeur en garagepoort. Met deze innovatieve tool zet Woningen Blavier een nieuwe stap in de begeleiding van de kandidaat bouwers.


Blavier Configurator - Online tool voor het ontwerp van je woning

De tool is bovendien uniek in de sector van sleutel-op-de-deur en maakt het mogelijk om een typewoning maximaal te personaliseren en verschillende materiaalkeuzes en stijlen met elkaar te vergelijken om zo tot een ontwerp te komen op maat en volgens smaak van de bouwer. Woning en Blavier lanceert de online gevel configurator in primeur tijdens Batibouw 2015 (paleis 8 – stand 310)
Bron: Woningen Blavier Datum: 07-02-2015

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners