Comfortabel en hygiënisch Water

Comfortabel en hygiënisch Water

  

Naast water voor de centrale verwarming, verbruikt de Belg gemiddeld 110 liter sanitair water per dag. Daarvan gaat 44 liter naar bad of douche, 30 liter naar het toilet, 7 liter naar de was, 15 liter naar het koken, de vaat en de schoonmaak en 4 liter naar de tuin.

Waterontharder of Waterontkalker voor water en Stadswater

Stuk voor stuk doeleinden die in principe zouden moeten bijdragen tot meer comfort en meer hygiëne in uw huis. Tot het water zelf daar een stokje voor steekt... Te hard water bijvoorbeeld, vermindert niet alleen de levensduur van uw toestellen, het verplicht u ook tot meer schoonmaken. Of misschien verbruikt u wel te veel water, zonder dat u daar erg in heeft.

Deze problemen kan u nochtans makkelijk verhelpen door waterbehandeling - een concept dat bij ons echter nog niet zo goed ingeburgerd is. Onterecht volgens waterbehandelingsspecialist Best Water Technology (BWT). Waterbehandeling is dé manier bij uitstek om hetzij globaal, hetzij lokaal een waterprobleem op te lossen. Ontdek hoe het voor meer comfort, meer hygiëne, minder onderhoud meer bescherming kan zorgen.

Onthard water maakt voor uw gezin het verschil
Waterontharding of waterverzachting is één van de meest gebruikte waterbehandelingsmethodes om met een minimaal verbruik van zout en water uw stadswater een maximale toegevoegde waarde te geven en te ontharden. In de eerste plaats zorgt het voor een drastisch verminderde kalkafzetting, waardoor uw kranen en andere sanitaire toestellen beduidend langer zullen meegaan. U ervaart tevens het comfort van zacht water t.o.v. het harde kraantjeswater. Bovendien bespaart u dankzij een waterverzachter tot 50% aan schoonmaak-, was- en reinigingsmiddelen. Combineert u de waterverzachter met een filter, dan bent u er zeker van dat alle vuildeeltjes uit het water zijn en u optimaal van zuiver water geniet.


Waterontharder of Waterontkalker voor water en Stadswater

Gedaan met de dagelijkse douche-schoonmaak
Hebt u een hekel aan het telkens opnieuw kuisen van uw douche na gebruik? Dan is de Quick & Clean u op het lijf geschreven. Het toestel maakt, na een simpele druk op de knop, uw douche volledig schoon. Tijdbesparend, hygiënisch, economisch én ecologisch verantwoord.


BWT Quick Clean Shower

Regen als ecologische waterbron
Dankzij recuperatie van regen tot water voor sanitaire toepassingen als wassen, toiletspoeling of tuinirrigatie kan u heel wat besparen op uw stadswaterverbruik. Maar ook dat water dient te worden behandeld. Zonder filter gaan uw kranen en WC-spoeling immers lekken, kunnen de electroventielen van uw wasmachine blokkeren, uw sproeisystemen verstopt raken en kan het water heel onaangenaam ruiken. De Pluviofilter van BWT vermijdt al deze problemen en zorgt ervoor dat u tot 50% stadswater bespaart.

Hou uw verbruik in het oog met E1 en AQA Viseo
Het pack E1 + AQA Viseo is een vooruitstrevende combinatie van een nieuwe onderhoudsvriendelijke filter (E1) en nieuwe compacte waterverzachter (AQA Viseo) met minimaal zout- en waterverbruik maar met een maximale capaciteit. E1 en AQA Viseo vormt zo de innovatieve waterbehandelingsoplossing bij uitstek die perfect afgestemd is op de noden van een doorsnee gezin. Bovendien laat de display van de AQA Viseo toe om – in plaats van op de waterverzachter zelf – vanuit de keuken of de woonplaats de status van uw water- en zoutverbruik te controleren.


BWT AQA Viseo

Bron: BWT Datum: 07-12-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners