VMZ Mozaik cassettes met 3D

VMZ Mozaik cassettes met 3D

   

Zink wordt al lang niet meer uitsluitend in verband gebracht met dakgoten en daken. Ook als gevelbekleding wordt zink steeds populairder. Zinken gevelsystemen zijn duurzaam, makkelijk te plaatsen en zorgen in combinatie met isolatiemateriaal voor een aanzienlijke energiebesparing.

VMZINC Mozaik cassettes met 3d effect en schaduweffecten

De esthetische meerwaarde wordt in de verf gezet vanaf Batibouw 2012, met de uitbreiding van het VMZ Mozaik®-cassettegamma. Niet alleen kan met kleuren en lijnen worden gespeeld, maar dankzij de drie dieptes waarin de VMZ Mozaik®-cassettes voortaan verkrijgbaar zijn (60,80 en 100 mm), kan ook reliëf en schaduw worden gecreëerd, die de gevel meer karakter geven.

Zinken gevels: een duurzame, esthetische en milieubewuste keuze
Zink is een bijzonder duurzaam materiaal. De productie van gewalst zink uit zinkerts vergt weinig energie en veroorzaakt bijgevolg weinig CO2-uitstoot. Zink is voor 100% recycleerbaar en herbruikbaar voor diverse toepassingen (bv. bij de productie van een messing en in metaalgieterijen). Het is niet brandbaar en heeft na het plaatsen geen nabehandeling nodig. Bovendien heeft zink een uitzonderlijke levensduur. In contact met de buitenlucht bouwt zink een natuurlijke beschermende patina op, waardoor het onderhoudsvriendelijk is.

Kiezen voor een zinken gevel, da’s kiezen voor esthetiek. Door een keuze te maken uit verschillende plaatsingssystemen en uit een ruime waaier aan natuurlijke tinten, krijgt uw gevel een elegante en unieke look.

Maar ook op energetisch vlak bieden zinken gevelbekledingssystemen niets dan voordelen. In de ruimte tussen de draagstructuur en de panelen kan isolatie worden aangebracht waardoor de opgewekte warmte ’s winters binnenshuis blijft en tijdens de zomer oververhitting voorkomen wordt.


VMZINC Mozaik cassettes met 3d effect en schaduweffecten

VMZ Mozaik®, nu ook in 3D
Het gamma zinken cassettes voor verluchte gevelsystemen van VMZINC, VMZ Mozaik®, werd vorig jaar op Batibouw gelanceerd. Ze munten uit in duurzaamheid en plaatsingsgemak, maar vooral dankzij hun architecturale meerwaarde. De vele tinten en formaten, samen met de strakke belijning en de diepe groeven, zorgen immers voor een karaktervol kleuren- en lijnenspel op de gevel.

Op Batibouw 2012 lanceert VMZINC nu een uitgebreid gamma Mozaik®-cassettes met drie nieuwe dieptes: 60, 80 en 100 mm. Samen met de 8 reeds beschikbare standaardformaten, kunnen met deze drie nieuwe dieptes nu ook reliëf- en schaduweffecten worden gecreëerd, waardoor werkelijk driedimensioneel kan worden gewerkt. Combineer dit met 5 kleuren waarin de Mozaik®-cassettes verkrijgbaar zijn ANTHRA-ZINC® (antraciet), QUARTZ-ZINC® (lichtgrijs), PIGMENTO® rood, PIGMENTO® blauw en PIGMENTO® groen en de architecturale mogelijkheden om je gevel te personaliseren en meer dimensie te geven zijn werkelijk legio.


VMZINC Mozaik cassettes met 3d effect en schaduweffecten

Premies
Hebt u plannen om om uw woning met VMZINC te bekleden en de isolatiewaarde van uw gevel te verbeteren? Dan zal u niet enkel besparen op energiekosten, maar er hangt wellicht ook een mooi fiscaal voordeel aan uw investering vast. Op voorwaarde dat de werken door een erkend vakman worden uitgevoerd.

U bent overtuigd en zoekt een installateur? Surf naar www.zincfashion.be en consulteer de lijst met Mozaik plaatsers.

Bezoek VMZINC op Batibouw, stand 5119Bron: VM Zinc Datum: 12-02-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners