Vloer met een Persoonlijke Touch

Vloer met een Persoonlijke Touch

   

Terwijl de futuristische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen en eenheid en prefabricage de standaard worden, groeit de behoefte om ons eigen stempel te drukken op ons interieur. De vloer ligt daarbij aan de basis en alleen al met de keuze voor hout, tegels of een van de andere mogelijkheden maak je jouw huis persoonlijk. Je kunt echter nog een stapje verder gaan en van je vloer iets unieks maken dat je zelf samenstelt: een gepersonaliseerde vloer.

Zowel in de mode- als interieurwereld is zwart helemaal terug: tijdloos, elegant en toch stoer. Een diepe kleur geeft naast je uiterlijk, ook je ruimte een dramatische look. Met zwart in je interieur maak je een echte statement: het geeft een ruimte een luxueuze uitstraling. Zo kan een zwarte vloer in combinatie met lichte kleuren of in het oog springende details net rust uitstralen en allesbehalve een verkleinend effect hebben. En daarom pakt Quick-Step uit met een erg speciale zwarte vloer: burned planks, een vloer met een verbrande houtstructuur.


Combineer vloer van Quick Step uit hetzelfde gamma met het kliksysteem

MIX AND MATCH
De vloeren van Quick-Step maken customizen heel gemakkelijk. Binnen hetzelfde gamma zijn vloeren onderling te combineren en door het kliksysteem klik je zo een speelse, persoonlijke vloer in elkaar. Combineer bijvoorbeeld twee subtiel verschillende kleurtonen van hetzelfde hout voor een verrassende twist.
De lichte kleuren van de parketvloeren Eik ruw wit geolied en Eik ruw grijs geolied uit de Imperio-collectie van Quick-Step lenen zich hier goed voor. Of ga all the way: combineer drie, vier of meer plankensoorten uit eenzelfde collectie en maak een echte vloerstatement. De laminaat-collectie Impressive bevat verschillende decoren die samen een verrassend en fris effect opleveren (zie foto) en een vintage look ondersteunen.
Alsof de planken persoonlijk bij elkaar gesprokkeld zijn, maar dan fris, nieuw en ook nog eens watervast!


Combineer vloer van Quick Step uit hetzelfde gamma met het kliksysteem

Denk ook eens aan verschillende manieren om de vloer te leggen. Een dégradé-effect bijvoorbeeld, van licht naar donker, of een visgraatmotief. Deze klassieker is weer helemaal terug en niet alleen aan parket voorbehouden. Ook vinyl planken laten zich heel goed in een spannend patroon leggen.


Combineer vloer van Quick Step uit hetzelfde gamma met het kliksysteem


OVER QUICK-STEP
Quick-Step is een eersteklasvloerenmerk geproduceerd door UNILIN. Dankzij de combinatie van doorlopend onderzoek en innovatie en een sterke focus op kwaliteit groeide Quick-Step uit tot een van de toonaangevende producenten in de vloerenbranche.

Bron: Quick Step Datum: 16-12-2015

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners