VELUX: nieuw platdakvenster en modulaire lichtstra

VELUX: nieuw platdakvenster en modulaire lichtstraten

    

Op Batibouw 2017 zet VELUX, dé specialist in dakvensters en accessoires, het platdakvenster in de kijker. Na de lancering van het eerste platdakvenster in 2008 innoveert het merk opnieuw uit met nieuwe oplossingen:

-    Het platdakvenster met gebogen glas is uitgerust met de unieke CurveTech-technologie en biedt talrijke voordelen voor platte daken.
-    De modulaire lichtstraat werd in 2013 gelanceerd voor de industriële sector en zal vanaf maart 2017 beschikbaar zijn als een pack voor particulieren. Een makkelijke, praktische en modulaire oplossing.
-    Multifunctioneel verduisterend en isolerend vouwgordijn, de ideale, decoratieve oplossing om het warmteverlies te beperken en de lichtinval aan te passen.

Een andere niet te missen nieuwigheid is de 360°-ervaring die VELUX  aanbiedt op zijn stand tijdens Batibouw. Dankzij deze virtual reality-ervaring worden alle zintuigen van de bezoekers geprikkeld. Zo kunnen ze een ruimte makkelijk voorstellen voor en na de transformatie door vensters van VELUX te plaatsen of te vervangen.
?

Het platdakvenster heruitgevonden: VELUX ontwerpt het platdakvenster met gebogen glas

Op Batibouw 2017 stelt VELUX haar nieuwe platdakvenster met gebogen glas voor. Het gebogen glas in dit ongeziene product is het resultaat van technologische innovatie en biedt tal van voordelen.

Meer dan een streling voor het oog dankzij het elegante design, is dit nieuwe venster uitgerust met CurveTech, een technologie met vele voordelen. Doordat regenwater rechtstreeks van het gebogen glas naar het dakvlak stroomt, valt het licht optimaal naar binnen en is een mooi uitzicht gegarandeerd. Het krasvrije beschermglas verlengt de gebruiksduur van het venster. Ten slotte is het venster gemakkelijk te onderhouden; door de gebogen vorm neemt aflopend regenwater de vuildeeltjes mee.

Het ‘glass-to-edge’-design zorgt voor een oppervlak zonder profielen voor een perfecte waterdichtheid. De drie glaslagen, een combinatie van dubbele beglazing en het gebogen beschermglas, bieden een uitstekende akoestische en thermische isolatie. 

Het platdankvenster met gebogen glas van VELUX in het kort:

  • Gebogen glas: optimale afstroming van regenwater en groot lichtinval (unieke CurveTech-technologie)
  • Elegant 'glass-to-edge'-design zonder profielen garandeert een perfecte waterdichtheid
  • Gemakkelijk te installeren in enkele stappen op dakhellingen tussen 0° en 15°
  • Gemakkelijk te onderhouden dankzij het gebogen en krasbestendige glasoppervlak
  • Functioneel: uitstekende thermische en akoestische isolatie en compatibel met VELUX-accessoires.
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Richtprijs: verkrijgbaar vanaf 570 euro excl. btw en installatie


De modulaire lichtstraten van VELUX: een makkelijk, praktisch en modulair pack

De modulaire lichtstraat van VELUX is vanaf maart 2017 beschikbaar, als aanvulling op het gamma platdakvensters voor particulieren. Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze modulaire lichtstraat op verschillende manieren worden geconfigureerd (van 1 tot 5 modules). Daardoor behoort een volledige transformatie van het dak tot de mogelijkheden, met als resultaat telkens een aangenamere woning. Elegantie, design en energie-efficiëntie: de perfecte combinatie voor een maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht in huis.

Ideaal om een plat dak om te toveren, bieden de modulaire lichtstraten maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht, wat elk huis een gezellige en hartelijke sfeer verleent. Deze lichtstraten zijn ontworpen om nieuw leven te brengen in de woning. Modulaire lichtstraten zijn het ideale middel om helderheid en ruimte te creëren in huis. Ze bieden niet alleen zicht op de lucht, maar combineren ook elegantie en design met een uitzonderlijke energie-efficiëntie

De modulaire lichtstraat voor particulieren van VELUX in het kort:

  • Moduleerbare configuratie: mogelijkheid om 1 tot 5 modules te combineren
  • Kwaliteit en design: uniek design met fijne profielen voor een maximale lichtinval
  • All-in pakket: modules, profielen, gootstukken en dampscherm

Richtprijs (voor 1 module): verkrijgbaar vanaf 1.360 euro excl. btw en installatie

Bron: Velux Datum: 04-02-2017

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners