VDS Vloeren – Houten, PVC- en laminaatvloeren

VDS Vloeren – Houten, PVC- en laminaatvloeren

    

Twaalf jaar geleden richtte Patrick van der Smissen zijn eigen onderneming op met een duidelijke missie: onderscheidend zijn. “Prijstechnisch kan VDS Vloeren met iedere vloerverkoper in Nederland concurreren. Het verschil zit ‘m in onze vakkennis en onze manier van werken”, stelt eigenaar Patrick. “Naast kwaliteit, service en nazorg, staat ook voorzorg hoog bij ons in het vaandel. Het gratis vooraf laten meten en controleren van ruimtes voorkomt een hoop narigheid.”

VT Wonen

Zijn vooruitziende blik leidde eveneens tot een vruchtbare en unieke samenwerking met landelijke groothandels, waardoor er momenteel 21 inpandige showrooms verspreid over Nederland zijn. “Daar kan men op afspraak onze uitgebreide collectie houten, PVC- en laminaatvloeren bewonderen”, licht Patrick toe. “Sinds we op de VT Wonen & Designbeurs staan, is onze reputatie ons min of meer vooruitgesneld. Op deze manier kunnen we voldoen aan de grote vraag van zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze goede naam danken wij aan het feit dat we waarmaken wat we beloven. Dat is op de eerste plaats kwaliteit. Dat geldt voor alle vloeren, zowel die van € 14,95 als van € 140 per m². Garanties variëren van 10 jaar tot levenslang! Daarnaast ontzorgen we onze klanten van A tot Z. Vragen en problemen zijn er om opgelost te worden. Onze prijzen zijn vooraf bekend en duidelijk onderbouwd.”


Rico Verhoeven

“Voordat de order definitief is, nemen onze vaklieden terplekke een kijkje”, vervolgt Patrick. “Zo wijzen wij de klanten bij de keuze van hun vloer op wettelijke geluidsnormen of op het rendement van de vloerverwarming. De klant en het product staan centraal bij VDS Vloeren. Daarnaast dragen we maatschappelijk graag een steentje bij. Wij steunen het Sophia Kinderziekenhuis en een project waarbij ambachtsmensen in samenwerking met toonaangevende ontwerpers designstukken maken. Bij aanschaf van één van onze vloeren, krijgt men zo’n exemplaar cadeau. Dit soort inspirerende initiatieven past bij ons. Nieuwsgierig geworden? Wees dan welkom in onze showroom die kickbokser Rico Verhoeven vorige week feestelijk heeft geopend. Net als hij, zijn wij klaar voor de toekomst!”

Bron: VDS Vloeren Datum: 07-07-2017

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners