Vasco ONI zet in op design...

Vasco ONI zet in op design, functionaliteit én comfort

      

Een hot topic in de verwarmingswereld: de vraag naar fijn ontworpen radiatoren die naast hun duurzame technologie ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Als antwoord komt VASCO met de innovatieve designradiator ONI: een uiterst dun, zwevend design dat past in elk interieur en met slimme technologie je ruimte verwarmt.

Scherp design met afgeronde hoekenMet Niva bracht VASCO al een vlakke designradiator op de markt, maar innovatie ONI weet helemaal te verrassen. Kenmerkend is de uiterst dunne aluminiumplaat van amper 8 mm in een zachte vormgeving met afgeronde hoeken. Daarmee past het perfect in zowel extreem strakke interieurs als klassieke woningen en in elke kamer in huis.

Minimalisme met grote functionaliteitHet minimalistische karakter is één, optimale gebruiksvriendelijkheid twee. Bij ONI laat je je handdoek opwarmen en drogen aan een subtiele gleuf in de radiator. Liever een ononderbroken design voor in je woonkamer, bijvoorbeeld? Dan is ONI er ook zonder handdoekuitsparingen. Gemakkelijk in gebruik en tegelijkertijd een eyecatcher in je interieur.

Eenvoudige techniek met impressionante impactDe kans dat de kou je nog parten speelt, is met ONI onbestaand. De combinatie van een aluminiumplaat met daarachter een koperen leiding zorgt voor optimale warmteafgifte. Dankzij de lichtheid van ONI installeer je de radiator gemakkelijk op je eentje. Handig extraatje: je kan ONI ook aansluiten op lage temperatuursystemen.
Praktische info

Beschikbaar vanaf: eind oktober 2016
Beschikbaar in 1 breedte (500 mm) en 3 hoogten (1400, 1800, 2000 mm)-
Beschikbaar in vrijwel alle gangbare kleuren
Richtprijs: vanaf 700 euroOver Vasco

Vasco biedt een uitgebreid assortiment van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Voor decoratieve designradiatoren is Vasco de absolute referentie in de Benelux en de omringende buurlanden. De kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren zijn Superia in België, Brugman in Duitsland, Frankrijk en Nederland. Vasco-vloerverwarming wordt enkel in België verkocht. Daarnaast legt Vasco zich ook toe op energiezuinige en fluisterstille ventilatiesystemen.
Het hoofdkantoor van Vasco is gevestigd in Dilsen, België. De productiebedrijven bevinden zich in Tubbergen (Nederland), Zedelgem (België), Dilsen (België) en Legnica (Polen). Vasco Group telt ongeveer 640 medewerkers en behoort tot de bedrijvengroep Vaessen Industries.

Bron: Vasco Datum: 21-10-2016

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners