Gevels schitteren met Intense Baksteen

Gevels schitteren met Intense Baksteen

Moderne architectuur wint nog steeds aan populariteit. Binnen deze stijl is men meer en meer op zoek naar strakke, moderne bakstenen met dat tikkeltje extra. De trend naar een woning met karakter is gezet.

Vandersanden Steenfabrieken - Intense baksteen

Baksteenproducent Vandersanden pakt tijdens Batibouw 2011 uit met 7 nieuwe, karaktervolle gevelstenen, die deze trend perfect invullen. De nieuwe gevelstenen zijn zo apart, dat ze zelfs een eigen stijlreeks kregen binnen het gamma. De productlijn kreeg de naam “Intense” en heeft deze te danken aan de unieke schakeringen in de bakstenen. De hoofdtonen binnen de Intensereeks zijn moderne kleuren zoals crème, grijs en bruin. Naargelang de lichtinval geven de schakeringen op de stenen een heel apart, glanzend effect.


Vandersanden Steenfabrieken - Intense baksteen

Een overzicht van de nieuwe “Intense”-gevelstenen:

  • Bento: crèmekleurig met donkere schakeringen
  • Spiro: crème basiskleur met witte accenten
  • Juno: lichtgrijze baksteen met gele en bruine nuances
  • Antro: lichtgrijze steen met witte schakeringen
  • Kripto: metaalgrijze gevelsteen met gele en bruine nuances
  • Douro: donkergrijs met bruin-zwarte schakeringen
  • Vecto: donkerbruine baksteen met witte, bruine en zwarte kleuraccenten

De Intense-stenen zijn beschikbaar vanaf Batibouw 2011. Ze voldoen aan de strengste Belgische en Europese kwaliteitsnormen, zijn bestand tegen vorst en zijn vrij van uitbloeiing.

Productinfo
Voorlopig zijn de Intense-gevelstenen verkrijgbaar in het Waalformaat van ca. 210mm x 100mm x 50mm. Andere formaten zijn steeds op aanvraag, afhankelijk van de levertijd en de grootte van het project. De richtprijs van deze nieuwe stenen situeert zich tussen ca. 29 euro/m_ en 40 euro/m_.


Over Vandersanden
Vandersanden Steenfabrieken bestaat uit Vandersanden België met 3 fabrieken, meer bepaald in Spouwen, Lanklaar en Hekelgem waar in totaal ruim 200 mensen werken. en Vandersanden Nederland met 2 fabrieken, in Hedikhuizen en Spijk, en stelt hier ongeveer 100 mensen te werk.

Bron: Vandersanden Steenfabrieken Datum: 01-03-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners