Division Panels van Unilin

Division Panels van Unilin

   

UNILIN, division panels verenigt vanaf 3 oktober 2011 het vroegere Unilin Boards en Unilin Decor tot één onderneming. Een nieuwe naam, een nieuw logo, maar blijkbaar ook een nieuwe dynamiek.

Unilin Division Panels

De hele nieuwe bedrijfsstructuur en producthiërarchie, van de nieuwe division panels, zijn op punt gezet met het oog op een optimale werking en een nog betere klantenservice. Zo krijgt iedere klant één salesmanager die alle dossiers (boards, decorative panels en finished products) heel intensief begeleidt.
Het one-stop-shopping principe van de nieuwe, eengemaakte organisatie maakt het voor de klant eenvoudiger en interessanter.

Nieuwe producten en diensten
Het vernieuwde UNILIN, division panels gaat voluit voor innovatie. Het bedrijf pakt onder andere uit met een ultralichte en ecologische plaat, zelf ontwikkelde designs en een brandvertragend wandsysteem. Ook in de toekomst krijgen R&D en productvernieuwing alle aandacht.
Bovendien biedt het bedrijf met UniSOLUTIONS een specifieke dienst aan : samen met de klant ontwikkelt UNILIN, division panels oplossingen op maat voor grotere volumes platen, decors of afgewerkte producten.


Unilin Division Panels

Eenvoudige en praktische communicatie
Op de gloednieuwe website www.unilinpanels.com vindt iedereen het geschikte product via de PanelFinder of het juiste decor via de DecorFinder. Maar ook wie op zoek is naar meer technische info vindt dit vlot op deze website. Ook de offline communicatie is praktischer dan ooit met o.a. een heel handige productmap en overzichtelijke brochures


Over UNILIN - www.unilin.com
Het verhaal van Unilin begon in 1960, in Ooigem, een deelgemeente van Wielsbeke (België). In volle crisis besloten zo’n 40 vlasboeren een fabriek op te richten voor de productie van vlasspaanplaten. Het bedrijf kreeg de naam Unilin, afgeleid van Union de Lin (vlas).
Begin de jaren ’70 werd gestart met de productie van houtspaanplaten. Als gevolg van de barkoude winters kwam de bedrijfsleiding op het idee om ook isolerende dakelementen te produceren. In 1989 volgde de overname van Fibrolin, een producent van gemelamineerde spaanplaten voor meubelpanelen. Dit resulteerde in 1990 in de productie van laminaatvloeren onder de naam Quick-Step®. Quick-Step® groeide uit tot de motor van Unilin en is tegenwoordig één van de wereldspelers in laminaat.
Anno 2011 is de Groep UNILIN opgebouwd rond drie divisies: UNILIN, division flooring (Quick-Step® laminaat en Quick-Step® Parquet), UNILIN, division panels (spaanplaten, hdf & mdf, melamine en de nieuwe Didit-collectie) en UNILIN, division insulation (dakelementen).Bron: Unilin Datum: 16-10-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 34°C

Max. 37°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners