Toegangsbeer tot je woning via Nuki smart lock

Toegangsbeer tot je woning via smartphone door Nuki smart lock

   

Nuki, de Europees marktleider voor intelligente toegangsoplossingen, heeft het Nuki Smart Lock ontwikkeld, een intelligent deurslot waarmee je je voordeur kunt openen en vergrendelen via een smartphone, zonder sleutel. Dankzij Nuki kun je op afstand instellen welke vrienden, familieleden of buren in je huis binnen kunnen – permanent, periodiek terugkerend of eenmalig.

De planten water geven, de kat eten geven, controleren of alles nog in orde is ... Als we op reis zijn, vinden we het fijn als iemand een oogje in het zeil houdt op het thuisfront. Precies op zo’n momenten bewijst het Nuki Smart Lock eens te meer zijn nut, want met dit slimme slot organiseer je dat allemaal in een handomdraai!

Je hoeft je dierbare reservesleutel niet meer af te staan: je laat gewoon je buur, bijvoorbeeld, de Nuki App downloaden en geeft hem vervolgens toegang tot je woning tot je terug bent. Zonder ook maar één sleutel uit te wisselen!

Moet je iemand dringend in je huis binnenlaten terwijl je aan de andere kant van het land op het strand ligt? Log dan gewoon even in op Nuki Web via een computer en ontgrendel meteen je deur.


Bekijk de voorstellingsvideo van Nuki:Zin om te testen?

Indien je interesse hebt in het uittesten van de Nuki smart lock, mag je steeds een e-mail sturen naar claudia.petre@youengine.be

Bron: Nuki Datum: 07-07-2018

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners