Het huis dat met je meegroeit. Letterlijk

Het huis dat met je meegroeit. Letterlijk

   

Op de voorbije Batibouwbeurs lanceerde Thuis Best een nieuw bouw- en woonconcept: de Supra ‘modulaire meegroeiwoning’. Dit zijn zeer betaalbare compacte woningen die letterlijk met de leefsituatie en financiële mogelijkheden van de bewoners kunnen meegroeien.

Bij Thuis Best vinden we dat een eigen woning voor iedereen haalbaar moet zijn. Een huis vergt echter een hele investering, eentje die soms een te grote hindernis blijkt te zijn. Daarom hebben wij het nieuwe Supra-concept ontwikkeld van ‘modulaire meegroeiwoningen’. Dit zijn huizen die letterlijk ‘meegroeien’ met de leefsituatie en waarvan de investering gespreid wordt over de verschillende groeifases van de woning.


ThuisBest - Modulaire meegroeiwoning Supra Type A

ThuisBest - Modulaire meegroeiwoning Supra Type A

Betaalbaar wonen voor iedereen
Vanaf de basis vormt een Supra-woning een gezellige woning met veel open ruimte, licht en contact met de buitenwereld. En dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs zonder in te boeten aan kwaliteit, leefcomfort en afwerking. Het Supra-concept is ideaal voor jonge koppels, éénoudergezinnen, senioren, ... Zij kunnen in een nieuw huis wonen met modern comfort voor een budget dat bij hen past.
En zodra ze het nodig vinden, kan er extra woonruimte gecreëerd worden.


ThuisBest - Modulaire meegroeiwoning Supra Type B

ThuisBest - Modulaire meegroeiwoning Supra Type B

Uitbreiden zonder breekwerken
Elke meegroeiwoning wordt gebouwd rond een vaste kern die meerdere uitbreidingen aan de woning toelaat met zo weinig mogelijk breekwerk en meerkosten. Alle noodzakelijke leidingen voor eventuele uitbreidingen worden al van bij de start voorzien. De vaste woonkern bevat zaken zoals de nutsvoorzieningen, de installaties van centrale verwarming en ventilatie, badkamer, WC’s en trap. Alle andere ‘woonfuncties’ zijn verplaatsbaar en/of uitbreidbaar zonder structurele interne verbouwing.
Zo kan de ruimte die in de eerste fase als woonkamer gebruikt wordt, na de uitbreiding van de woning bijvoorbeeld dienst doen als bureau of speelruimte. Of kan de keuken verplaatst en/of uitgebreid worden. De mogelijkheden voor de bewoners liggen open.


ThuisBest - Modulaire meegroeiwoning Supra Type C

ThuisBest - Modulaire meegroeiwoning Supra Type C

Flexibiliteit troef
De meegroeiwoningen worden gebouwd volgens het massief traditioneel bouwsysteem. Er zijn momenteel vier basistypes binnen het Supra-woonconcept met een veelheid aan mogelijkheden voor de bouwheer. Ze zijn geschikt als halfopen of open bebouwing, kunnen flexibel ingeplant worden volgens de oriëntatie van het bouwperceel en hebben allemaal een uitbreidbare woonoppervlakte.
De vormgeving kan zowel klassiek als modern zijn en een carport behoort steevast tot de mogelijkheden.


ThuisBest - Modulaire meegroeiwoning Supra Type D

ThuisBest - Modulaire meegroeiwoning Supra Type D

Meer info op www.marchetta.be

Over Thuis Best
Thuis Best is de specialist in ‘sleutel-op-de-deur’-woningen en onderdeel van de Marchetta bouwgroep, een warm familiebedrijf uit Genk dat al meer dan 30 jaar actief is in de bouwsector. Met liefde voor de bouwkunst en een scherp oog voor detail scheppen zij elke dag een stukje van de toekomst. En dat allemaal gedreven door kwaliteit, flexibiliteit en innovatie.Bron: Marchetta Bouwgroep Datum: 28-04-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners