The Lighting Bible 10 van Delta Light

The Lighting Bible 10 van Delta Light

     

De nieuwe ‘The Lighting Bible® 10’ van Delta Light® is erg ambitieus: meer dan 1.000 inspirerende bladzijden met nieuwe vormen, kleuren en materialen, maar ook tal van technische innovaties en projectfoto’s. Voor het eerst is dit referentiewerk voor architecten en interieurontwerpers er ook als app, gratis te downloaden.

The Lighting Bible van Delta Light

De tiende editie van The Lighting Bible®, die voor het eerst verscheen in 1997, laat meteen zien hoe Delta Light® creatieve en functionele lichtoplossingen ontwerpt, met een sterke focus op innovatie en creativiteit. De catalogus brengt een nieuwe generatie krachtige leds en opvallende nieuwe vormen, kleuren en materialen. Maar ook een sterk uitgebreide collectie buitenverlichting, nieuwe wallwash- en downlight-oplossingen en efficiënte innovaties in energieverbruik. Zo is The Lighting Bible® 10 een praktische gids met technische informatie én sfeervolle inspiratie.


The Lighting Bible van Delta Light

In-house design & nieuwste technologie
Technologie staat centraal in het ontwerpproces bij Delta Light®. Zo werken de ontwerpers met 3D-printers om ideeën efficiënt te vertalen naar prototypes, en om eventuele tekortkomingen bij te sturen. Het R&D-team is op enkele jaren flink uitgebreid en beschikt over een eigen testcentrum om alle producten extensief te testen en snel te kunnen omschakelen van idee tot afgewerkt product.

De catalogus omvat een uitgebreide reeks led-innovaties, toegepast in zowel nieuwe ontwerpen als uitbreidingen van succesvolle productfamilies. Door de sterk uitgebreide interne kennis combineert Delta Light® een nieuwe generatie krachtige leds met geoptimaliseerde optieken en reflectoren, wat zorgt voor nieuwe downlighters, wallwashers en maatwerkledprofielen die grenzen verleggen op basis van efficiëntie en energieverbruik. Deze nieuwe generatie ledverlichting houdt daarbij perfect evenwicht tussen lichtkwaliteit en functionaliteit, met meer toepassingsmogelijkheden dan ooit.


The Lighting Bible van Delta Light al Ipad app

Nieuwe kleuren, vormen en toepassingen in buitenverlichting
Zorgvuldig gekozen buitenverlichting geeft elk project een belangrijke meerwaarde. Delta Light® heeft sinds meerdere jaren een breed assortiment buitenverlichting, een collectie die in The Lighting Bible® 10 fors werd uitgebreid. Ga je voor up lights onder een boom om een theatraal effect te creëren? Wil je spelen met eindeloze lichtlijnen? Of kies je leds met lenzen om muren en structuren tot leven te brengen? Ruim honderd armaturen voor wanden, vloeren en plafonds bieden eindeloze mogelijkheden. Innovatieve technieken in verschillende stijlen, voor inbouw en opbouw.

Nieuw bij de buitenverlichting van Delta Light® is dat veel toestellen naast grijsbruin nu ook verkrijgbaar zijn in een nieuwe donkergrijze kleur. Waar het grijsbruin voor een perfecte integratie tussen bomen en planten zorgt, laat het nieuwe donkergrijs de toestellen nauwelijks opvallen in strakkere omgevingen waar veel beton gebruikt wordt.


The Lighting Bible van Delta Light al Ipad app

Beschikbaar als Ipad App
Voor het eerst is The Lighting Bible® ook beschikbaar als Ipad App voor mobiel gebruik, gratis te downloaden in de App Store. Met deze mobiele applicatie kan je snel door de catalogus bladeren, gericht zoeken op productnaam of toepassing, overzichtelijk de nieuwigheden ontdekken in het LookBook of via augmented reality extra productvideo’s bekijken.


The Lighting Bible van Delta Light al Ipad app

Bron: Delta Light Datum: 06-06-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners