Audiogids leert je duurzaam bouwen

Audiogids leert je duurzaam bouwen

   

Bij Kamp C, het Provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen in Westerlo, kan elke (ver)bouwer terecht voor neutraal en gratis advies op maat. Vanaf 6 september pakt het Centrum uit met een audiogids die de bezoeker doorheen de tentoonstelling Expo C leidt.

Tentoonstelling Expo C met audiogids in Kamp C te Westerlo

“We doen dit om onze individuele bezoekers ook de kans te geven evenveel informatie in te winnen als tijdens een rondgang met gids. Een bezoek o.l.v. een gids kan nu pas vanaf 10 personen en op afspraak”, vertelt gedeputeerde Ludo Helsen.

Voortaan kan de bouwer of verbouwer dus ook zonder afspraak en op eigen tempo de tentoonstelling Expo C gaan bekijken en tegelijkertijd als didactische ondersteuning meer uitleg en tips ontvangen. Het gebruik van de audioguide kost 2 euro. Een rondleiding per groep met gids kost 4 euro per persoon.

Expo C belicht het (ver)bouwproces van A tot Z en geeft info over o.a. verwarming, ventilatie, isolatie, bio-ecologisch of passief bouwen, materialen, energie besparen,… Daarnaast kan je bij Kamp C terecht voor onafhankelijk en gratis advies van een deskundige of een screening van je bouwplannen.

Praktische info
Wanneer: Vanaf 6 september 2011
Open: van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur, elke eerste donderdag van de maand van 9 tot 21 uur en elke derde zaterdag van de maand van 9 tot 17 uur.

Waar: Kamp C - Provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen – www.kampc.beBron: Kamp C Datum: 11-09-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners