Vakman via Mijnstukadoor.be

Vakman via Mijnstukadoor.be

   

Op zoek naar een stukadoor? Op de nieuwe website www.mijnstukadoor.be brengt specialist in gips Knauf particuliere bouwers en verbouwers in contact met een vakman in hun regio. Met de website wil Knauf zijn klanten beter ondersteunen in het digitale tijdperk.

Zoek een vakman Stukadoor via mijnstukadoor.be

Het idee voor een online stukadoorplatform ontstond omdat Knauf verder wilde gaan dan de kwaliteitsproducten en technische ondersteuning die Knauf nu al biedt. Op mijnstukadoor.be is de stukadoorsbranche met één muisklik bereikbaar.


Zoek een vakman Stukadoor via mijnstukadoor.be

Nu beschikken de professionals over een mooie promotionele service, een plaats waar zij hun diensten kunnen voorstellen. Voor veel bouwers is de zoektocht naar een vakkundige stukadoor immers een moeizame onderneming. Het pleisterwerk is de basis van je interieur, het is dus van belang dat het van in het begin goed klikt.


Zoek een vakman Stukadoor via mijnstukadoor.be

Elke stukadoor beschikt op mijnstukadoor.be over zijn eigen minisite met profiel en kan er zijn knapste realisaties laten zien. Zo komt de bezoeker snel in contact met een vakman die hem in de smaak valt. Daarnaast krijgt de bezoeker een heleboel nuttige tips bij het kiezen van een stukadoor, maar er is ook plaats voor productnieuws en technisch advies.Bron: Knauf Datum: 16-03-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners