Nieuwe strakke deuromlijstingen van Nordex

Nieuwe strakke deuromlijstingen van Nordex

   

De Kempense producent van hoogwaardige binnendeuren Nordex, stelt op Batibouw in primeur haar strakke deuromlijstingen ‘Clip K’ en ‘Clip KIV’ voor, die speciaal voor de designdeurencollectie ‘G-Program’ van Nordex werden ontwikkeld.

Het nieuwe ‘Clip K’ systeem combineert de flexibiliteit en de vlotte montage van de succesvolle ‘Clip 6’ omlijsting met het strakke hedendaagse design van het minimalistische ‘Kozijn KR’. Sober, lineair, discreet, geraffineerd, en toch probleemloos geschikt voor nagenoeg alle bouwsituaties: een zeldzame combinatie! Met de aanvulling van de 'Clip KIV' variant kunnen daarenboven verschillend draaiende deuren in één ruimte toch allemaal in hetzelfde muurvlak worden geplaatst. Een heuse vernieuwing die de esthetiek van de hele ruimte ten goede komt.


Nordex binnendeuren - Deuromlijstingen Clip K Clip KIV

‘Clip K’ en ‘Clip KIV’ zijn beschikbaar voor alle aangeboden standaard deurmaten: 5 breedtematen en 3 hoogtematen. Daarnaast is maatwerk mogelijk, tot zelfs plafondhoge uitvoeringen. De systemen kunnen afgewerkt worden met zowel strakke lak in diverse RAL-kleuren, als in diverse houtsoorten met transparante UV-werende vernis.


Nordex binnendeuren - Deuromlijstingen Clip K Clip KIV

Voor minimalistische interieurs biedt NORDEX nog steeds het ‘Kozijn KR’: na montage op de werf omkadert een fijne smalle strook aan de scharnierzijde het deurgeheel en valt in hetzelfde vlak als de muur eromheen. Enkele nieuwe aanpassingen maken in bepaalde gevallen een onzichtbare montage op de werf mogelijk.
De vaste maat van het 'Kozijn KR' biedt minder ruimte voor aanpassing op de werf. De keuze voor een ‘Kozijn KR’ gebeurt aldus bij voorkeur vóór de aanvang van het binnenmetselwerk. Kozijnen KR kunnen zowel in gelakte als in hetzelfde hout van de deur uitgevoerd worden.
Het ‘Kozijn MR-H’, dat na de montage dezelfde afwerking als de muren krijgt, is een duurzame oplossing voor een deur met “onzichtbare” omlijsting. De breedte kan op maat gemaakt worden, aangepast aan de dikte van de muur. NORDEX heeft ook een versie met een minimaal alu profiel: Kozijn MR-alu.


NORDEX
Gedreven door de wil om esthetische, duurzame en technisch relevante oplossingen te zoeken voor reële situaties, maakt van NORDEX een voorloper op het vlak van kwaliteit en vormgeving. Het bedrijf verzorgt het volledige productie- en afwerkingsproces en heeft een eigen plaatsingsdienst.Bron: Nordex Datum: 28-12-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners