STONE&STYLE by EBEMA trendsetter terrassen

STONE&STYLE by EBEMA trendsetter terrassen

    

Met de ontwikkeling van zijn MEGATEGELS speelde STONE&STYLE als één van de eerste betonfabrikanten in op de zoektocht van de consument naar meer rust in de tuin. De Megategel blijft één van de toppers. Daarom is het MEGATEGEL-gamma geüpgraded met de MEGASMOOTH tegels, grootformaattegels van zelfverdichtend beton, dat het uitzicht van gepolierd beton evenaart.

Stone&Style by Ebema - Het Megategel Gamma

SIZE-UP YOUR GARDEN
De tuin is uitgegroeid tot een verlengstuk van het huis. Net zoals men zijn huis inricht in een bepaalde sfeer, tracht men zich ook te onderscheiden in de tuin. Het is dan ook geen toeval dat trendbewuste consumenten en tuinarchitecten uitermate gecharmeerd zijn door de collectie ‘grootformaattegels’ van STONE&STYLE by EBEMA.

Het MEGATEGEL-gamma is al enkele jaren in. Kenmerkend voor de productlijn is het tegelformaat van 100 bij 100 cm. Dit megaformaat wordt aangevuld met 4 andere formaten: 100x50, 120x80, 100x25 en 50x50 cm. Deze formaten kunnen met elkaar worden gecombineerd of afzonderlijk worden gebruikt.

Verder is de MEGATEGEL beschikbaar in twee uitvoeringen. De Rockstone MEGATEGEL heeft een typisch ruwer uitzicht.


Stone&Style by Ebema - Megategel Rockstone

Stone&Style by Ebema - Megategel Rockstone

De Carreau MEGATEGEL staat dan weer voor een strakke betonlook.


Stone&Style by Ebema - Megategel Carreau Gris

Stone&Style by Ebema - Megategel Carreau Gris

De MEGATEGEL collectie schept eenheid, overzicht, openheid en rust. Dit maakt het mogelijk een tuin te ontwerpen, helemaal afgestemd op de stijl van de woning. MEGATEGELS laten toe een buitenruimte te maken waarin men moeiteloos kan combineren met andere materialen (glas, hout, staal, …) om een verrassende en stijlvolle tuin te creëren.

MEGASMOOTH is de laatste nieuwe creatie in het MEGATEGEL gamma. Bij de eerste aanblik heeft MEGASMOOTH van STONE&STYLE by EBEMA het uitzicht van gepolierd beton. Het oppervlak heeft een subtiel wolkjeseffect dat de tegel zijn charme geeft. De wisselende kleurnuances krijgen na verloop van tijd pas hun ware uitstraling, een unieke eigenschap van beton. De ontwerpers hebben zich geïnspireerd op een industriële omgeving waar beton in zijn meest pure vorm wordt gebruikt.


Stone&Style by Ebema - Megategel Megasmooth Blue Velvet

De MEGASMOOTH valt op door zijn glanzende, fluweelzachte uiterlijk. Dankzij zijn pure en strakke vorm laat de tegel zich uitstekend combineren met een moderne of eigentijdse woningarchitectuur, maar ook bij de rustiekere pastoriestijl is de MEGASMOOTH een perfect match. Door het exclusief karakter en hoogstaand afwerkingsniveau kunnen de tegels dienen voor het (dak)terras, als staptegel of voor het tuinpad. Het basisgamma van MEGASMOOTH wordt gevormd door tegels van 100x100 cm, 100x50 cm en 60x60 cm, trappen en opsluitbanden.
Bij het zien van het exclusieve kleurenpallet zijn Velvet of fluweel de eerste woorden die naar boven komen. Grey Velvet en Blue Velvet komen perfect tot hun recht in een industriële of huiselijke omgeving. Cream Velvet is dé kleur bij uitstek om een design tuininrichting extra allure te geven.


Stone&Style by Ebema - Megategel Megasmooth Cream Velvet

Stone&Style by Ebema - Megategel Megasmooth Grey Velvet

Om het geheel compleet te maken zijn er de SMOOTH OBJECTS. STONE&STYLE by EBEMA geeft, met de creatie van SMOOTH OBJECTS, de mogelijkheid aan creatievelingen om vorm te geven aan hun eigen ontwerp. Je zelf ontworpen bank, element, kunstvoorwerp, … integreren in je creatieve tuinontwerp: het kan!
SMOOTH OBJECTS is de naam voor een range van uiteenlopende objecten, bedacht door ontwerpers, uitgevoerd door STONE&STYLE in het pure SMOOTH beton.

PLAATSEN IS VAKMANSCHAP
Het plaatsen van de MEGATEGELS of MEGASMOOTH is weggelegd voor een echte vakman. Door de afmetingen en het gewicht moet de tegel met behulp van speciale klemmen, een mechanische voor de MEGATEGELS en een vacüumklem voor de MEGASMOOTH, geplaatst worden. STONE&STYLE investeert maximaal in het ter beschikking stellen van de nodige hulpmiddelen en het opleiden van de plaatsers om tot een perfect eindresultaat te komen. Plaatsers die slaagden in hun opleiding krijgen het label ‘Erkend Plaatser’ en zijn voorkeurpartners voor de plaatsing van de MEGATEGELS, MEGASMOOTH en het volledige STONE&STYLE gamma.
Het label wordt toegekend aan de plaatser die kwaliteitswerk levert, die de opleidingen georganiseerd door STONE&STYLE heeft gevolgd, die een ruime ervaring heeft met het plaatsen van de producten van STONE&STYLE en die vakkundig advies kan geven over de STONE&STYLE-producten. Zo kunt u er als opdrachtgever zeker van zijn dat uw kwaliteitsproduct ook wordt geplaatst door een vakbekwame aannemer.Bron: Ebema Datum: 25-03-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners