Shadow on the wall met Sigmulto Effino

Shadow on the wall met Sigmulto Effino

    

Sigmulto Effino, de supermatte decoratiemuurverf van Sigma met subtiel schaduweffect, krijgt er 40 nieuwe kleuren bij. Met twee toepassingen levert dat niet minder dan 80 decoratieve resultaten op.

Sigma - Decoratieve sigmulto effino effect

Al die decoratieve resultaten zijn terug te vinden in de 2 nieuwe kleurenkaarten, met handgeschilderde of geprinte stalen van de applicatie-effecten.

Een fluweelachtige, zachte en unieke levendige uitstraling: dat is wat het succes van de Sigmulto Effino verklaart. Hotels, theaters en galerieën maken er dankbaar gebruik van om een intieme sfeer te creëren, maar ook inrichters van woningen en kantoren vragen steeds vaker naar het Effino-effect.

Twee toepassingen
De ondergrond, de wijze van applicatie en de kleurkeuze zijn bepalend voor die uitstraling. De Sigmulto Effino kleurenkaart biedt in één oogopslag de 40 nieuwe kleuren in 8 kleurgroepen. Afhankelijk van de variant wordt die geleverd met 4 handgeschilderde of geprinte stalen van de applicatie-effecten.


Sigma - Decoratieve sigmulto effino effect

Sigmulto Effino kan op 2 manieren toegepast worden:

  • Met een spalter, voor een subtiel maar rijkelijk effect.
  • Door te spanen verkrijg je een opmerkelijke signatuur.

Voor beide toepassingen geldt: hoe gladder de ondergrond en hoe donkerder de kleur, hoe groter de dieptewerking en contrastrijker het schaduwspel.

De Effino kleurenkaart is beschikbaar in de Sigma Coatings verkooppunten. Kijk voor het dichtstbijzijnde verkooppunt op www.sigma.beBron: Sigma Coatings Datum: 20-10-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners