Trendkleur 2018 van Sigma S2018 - Neutraal Grijs

Sigma Coatings onthult trendkleur 2018 - S 7010-R70B – of neutraal grijs

    

Een verfijnde, onverwacht neutrale kleur die tegemoet komt aan het groeiende verlangen naar comfort, privacy en hoop.

Decoreer uw huis met deze vernieuwende neutraal grijze NCS-kleur, S 7010-R70B, de trendkleur van het jaar 2018.

Volgens de PPG kleurenexperts draagt deze donkergrijze kleur, met een ondertoon van het diepste indigo, een boodschap uit van autonomie, bewegingsvrijheid en hoop uit. Iets dat veel mensen vandaag de dag steeds meer zoeken.Het is vergelijkbaar met de zoektocht naar die smoking of dat zwarte jurkje dat u op het lijf geschreven is. Zo is ook deze kleur verfijnd, gezocht en tijdloos.

De trendkleur van het jaar, S 7010-R70B, werkt als een zwart gordijn, waardoor decoratieve elementen of meubels in uw interieur in het middelpunt van de belangstelling komen te staan. Het is een uitgebalanceerde mix van zwart en indigo, twee klassieke tinten. Zwart creëert de stilte die we wensen in deze wereld waar informatie massaal op ons afkomt, terwijl indigo staat voor mogelijkheden en diepe hoop.
De mix van deze 2 kleuren brengt een ongelooflijk veelzijdige kleur, die toelaat zichzelf te onderscheiden op een tijdloze en trendy manier.Gebruik de kleur op een muur of plafond in matte afwerking, of in hoogglans op een trap die natuurlijk verlicht wordt. Op kasten, binnen- en buitendeuren en andere ondergronden, als accentkleur of een volledige muur waar het licht op valt. De veelzijdige donkergrijze kleur kan ook kracht en een moderne luxe uitstralen in interieurs met veel wittinten of pastelkleuren.

De kleur werd unaniem geselecteerd door meer dan 20 kleurstylisten en –experts van PPG uit de hele wereld. Elk vanuit hun eigen specialisaties als consumentenelektronica, bouw en decoratie, auto-industrie en ruimtevaart. Alle inzichten en ontwikkelingen in deze markten werden uitvoerig bestudeerd en geëvalueerd om zo een kleur te kunnen kiezen die tegemoet komt aan de behoeften en reflectie in zich heeft van wat de mensen echt bezig houdt.

Zwarte en donkergrijze kleuren worden vaak gezien als een afwezigheid van kleur. In combinatie met andere kleuren kan een donkergrijze kleur juist meer kleur en karakter geven aan een interieur. Het kan een interieur opnieuw tot leven wekken.

Bekijk zelf hoe de trendkleur van het 2018 het best tot zijn recht komt in uw interieur of zelfs buiten op een gevel, deur of raam, via de online kleurentool Sigma Colour Viewer. U laadt er gewoon een foto van uw interieur op, u kiest waar u de kleur wil toepassen en ziet onmiddellijk het effect van deze kleur op uw interieur. Surf snel naar sigma.be en probeer het meteen.

Bron: Sigma Coatings Datum: 26-11-2017

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners