Siematic volgt trend greeploos design

Siematic volgt trend greeploos design

    

In 2013 zet de trend zich verder van keuken en leefkamer in één. SieMatic inspireert met de nieuwe lijn S3, een eigentijdse keuken met ruimte voor flexibiliteit. Ook de trend van greeploos design vult SieMatic in.

SieMatic - Eigentijdse keuken met greeploos design

S3, ruimte voor verbeelding
SieMatic heeft haar keukenlijn S3 een nieuwe look aangemeten. Het resultaat is een jong, fris en praktisch design met een origineel greepconcept. Zo kan je verschillende kleuren kiezen voor de geïntegreerde greeplijst of de greep zelf, die je makkelijk kan vervangen. En daarmee kan je alle kanten uit, van sober tot extra spannend.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een witte hoogglanskeuken met een gedurfde rode greeplijst? Of van een verrassend contrastaccent voor de verticale greepprofielen? Meer dan ooit bepaalt de keuze van je front, profiel en greep de uitstraling van je keuken.


SieMatic - Eigentijdse keuken met greeploos design

Ook het ruime assortiment kasten geeft je vrijheid tot een persoonlijke keuken. In alle stijl uiteraard, want de verticale lijnen geven zelfs een kleinere keuken instant karakter. Dezelfde accentkleuren kan je ook gebruiken als contrast in designelementen, zoals open regalen, achterwanden en vitrinekasten in matte of glanzende lak. Bij S3 koppelt SieMatic op een innovatieve manier slim design aan toegankelijkheid. En daar zit de ontwikkeling van de keukens S1 en S2 uiteraard voor veel tussen.


SieMatic - Eigentijdse keuken met greeploos design

ColorSystem & SimiLaque, ruimte voor kleur & afwerking
• Met de kleurenwaaier van SieMatic zat je al niet snel om ideeën verlegen. Naast de 1.950 NCS-kleuren biedt het nieuwe SieMatic ColorSystem nu de standaardkleuren in alle zes uitvoeringen: kunststof mat/glanzend, SimiLaque mat/hoogglanzend en SQ-Laque (SupriroirQualityLaque) mat/hoogglanzend. Nog meer mogelijkheden dus.


SieMatic - Eigentijdse keuken met greeploos design

• Nieuw daarbij is de afwerking SimiLaque, een innovatief materiaal dat het midden houdt tussen kunststof en lak. Met SimiLaque heeft SieMatic er een stijlvol alternatief bij, zowel in matte als hoogglanzende versie. De gelakte fronten met een kunststof afboording hebben alle charme van echte lakfronten, maar drukken toch de prijs. En dankzij de randafwerking ZeroMatic – waarbij rand en front samensmelten door een ultramoderne lasertechniek – benader je heel dicht een naadloos design.

Van multimedia tot houten bank, ruimte voor flexibiliteit
• De iPod laten spelen tijdens het koken? Of mee het nieuws volgen vanuit de keuken? Met zijn vernuftig SmartBoard – dat radio, tv, internet en iPod regelt via onzichtbare luidsprekers – verkent SieMatic al langer de vele mogelijkheden van multimedia. Vandaag is het systeem in detail verfijnd, voor een nog flexibeler resultaat. Door naast de traditionele aansluitingen ook een draadloze verbinding te voorzien, zijn er tal van mogelijkheden om een tablet, smartphone of bestaande beeld- en geluidsinstallatie aan te sluiten.


SieMatic - Eigentijdse keuken met greeploos design

• Bij SieMatic zijn de keuken en leefkamer al langer één. Deze trend wordt verder gezet met het flexibele concept FloatingSpaces, waarbij een slim wandpaneelsysteem een stijlvolle én praktische link maakt tussen koken en wonen. Vandaag gaat SieMatic nog een stap verder met haar nieuwe SieMatic FurnitureCollection.
Elegante tafels en zitbanken zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, in vier hoogwaardige houtsoorten. Of hoe keuken en leefruimte nog gezelliger bij elkaar aansluiten!

Signia Projects by SieMatic
Signia en SieMatic brengen de nieuwe greeploze keuken BLX op de markt, voornamelijk gericht op de projectmarkt. BLX is een budgetvriendelijk alternatief met zuivere, duidelijke lijnen en maximale opbergruimte. Deze keuken wordt in Belgische primeur voorgesteld op Batibouw.

SieMatic op Batibouw * HAL 11-STAND 311 * 1 - 11 MAART, BRUSSELS EXPOBron: SieMatic Datum: 05-01-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners