Radson voert radiatoren naar nieuwe hoogten

Radson voert radiatoren naar nieuwe hoogten

Reeds jaren voert Radson de minimumhoogte van 300 mm voor bijna al haar horizontale radiatoren. Als antwoord op de groeiende vraag naar nog lagere radiatoren heeft Radson nu ook voor de paneelradiatoren Integra, Ramo en Parada de hoogte 200 mm ontwikkeld.

Radson voert radiatoren naar nieuwe hoogten

Reeds jaren voert Radson de minimumhoogte van 300 mm voor bijna al haar horizontale radiatoren. Als antwoord op de groeiende vraag naar nog lagere radiatoren heeft Radson nu ook voor de paneelradiatoren Integra, Ramo en Parada de hoogte 200 mm ontwikkeld.

Radson lage plintradiator

De plintradiator 200 mm past perfect in de hedendaagse architectuur. Niet alleen in de private woningbouw, ook in de moderne kantoorinrichting komen ruimtes met grote raampartijen, van vloer tot plafond veelvuldig voor. De uitvoeringen met dubbelzijdige voorplaat bieden hiervoor een perfecte verwarmingsoplossing. Bijkomende troeven zijn de hoge warmte-afgiftes en het plaatsbesparende aspect van deze radiator.


Foto: Radson


Dankzij de metalen radiatorpanelen met een dikte van 1,25 mm en convectielamellen van hoogwaardig staal is deze radiator bestand tegen een werkdruk van 10 bar. Hierdoor is dit model minder schadegevoelig dan andere oplossingen in deze concurrentiële markt. Bovendien is de prijs/kwaliteit-verhouding uiterst voordelig.

Deze plintradiator is in de volgende 5 varianten beschikbaar :
  • zonder voorpaneel (type Integra)
  • met vlak voorpaneel : enkelzijdig (type Parada)
  • met vlak voorpaneel : dubbelzijdig (type Parada)
  • met geprofileerd voorpaneel : enkelzijdig (type Ramo)
  • met geprofileerd voorpaneel : dubbelzijdig (type Ramo)
Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de types 22, 33 en 44 en dit in lengtematen van 600 mm tot 3.000 mm. Er is een ruim voorraadgamma van 33 verschillende maten beschikbaar van de types Integra, Ramo (dubbelzijdig) en Parada (dubbelzijdig).


Foto: Radson


Met of zonder voorpaneel
De uitvoering voorzien van een voorplaat heeft een mooi strak design en biedt aldus een meerwaarde voor elk interieur. Bovendien zijn de varianten met dubbelzijdige voorplaat (dwz. aan beide zijden van de radiator) bij uitstek geschikt om voor een raampartij te plaatsen. Bij alle modellen is standaard het ventiel voor tweepijpsaansluiting geïntegreerd. De buis voor aanvoer van warm water en het Kv-instelbaar thermostatisch kraanlichaam zijn steeds gemonteerd evenals een ontluchter en 2 blindstoppen. De aansluiting gebeurt zijdelings (4 x G 1/2’) of onderaan (2x G 1/2’).

Bevestiging
De radiatoren worden bevestigd met wandconsoles of standconsoles. De standconsoles zijn uitsluitend mogelijk bij de dubbelzijdige uitvoeringen.


Foto: Radson


Kleuren
Plintradiatoren 200 mm zijn standaard verkrijgbaar in RAL 9016. Alle andere RAL-kleuren, alsook metaalkleuren zijn op aanvraag beschikbaar.

Garantie
Radson biedt een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op het volledige assortiment radiatoren en vloerverwarming !

Meer Info : www.radson.com


Over Radson
Radson, in 1966 als een familiebedrijf opgericht, is reeds enkele decennia een toonaangevende Europese producent van hoog kwalitatieve radiatoren en vloerverwarming. Sinds 1990 maakt Radson met verkoopkantoren in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Balkan, deel uit van de Finse Rettig ICC Group.
Radson bouwde een stevige internationale reputatie op dankzij de ontwikkeling van het revolutionaire principe ‘2 op 1’, dwz. 2 convectorlamellen op 1 enkel warmwaterkanaal. Deze innoverende lastechniek, in combinatie met de specifieke vormgeving van het binnenpaneel van de radiator, verzekert een hoge warmteafgifte én een snelle opwarming.
Met een jaaromzet van ca. 650 mio. Euro, een jaarlijks productievolume van 11 mio. radiatoren en een personeelsbestand van 4.100 werknemers, bekleedt Rettig ICC de mondiale nr. 1 positie als belangrijkste producent van radiatoren en vloerverwarming. Deze positie wordt ondersteund door een aantal sterke internationale zustermerken (o.a. Purmo, Finimetal, Vogel & Noot), pan-Europese activiteiten en door een ruim en innovatief productaanbod.

Bron: 
18/04/2009

Bron: Datum: 18-04-2009

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 34°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners