Quick-Step hoofdsponsor Pro Cycling Team 2017

Quick-Step wordt in 2017 hoofdsponsor van het Pro Cycling Team

     

Quick-Step, producent van vloeren in hardhout, laminaat en luxevinyl, staat bekend om zijn voortdurende innovatie en baanbrekend design. Het merk was vijf jaar lang medesponsor van het profwielrennersteam onder leiding van Patrick Lefevere, en keert in 2017 terug als hoofdsponsor van het Belgische World Tour-team. Etixx zal niet meer te zien zijn op de koersuitrusting, maar blijft het komende seizoen een zeer belangrijke officiële partner.

Terug in het zadel

Quick-Step sponsort het wielrennen al 18 jaar. De organisatie maakt sinds 1998 deel uit van het profpeloton en was hoofdsponsor van het team tussen 2003 en 2011. Quick-Step was daardoor in belangrijke mate verantwoordelijk voor het succes van de ploeg. De afgelopen vijf jaar was het vloerenmerk medesponsor van het Pro Cycling Team, samen met Etixx, het bekende merk voor premium sportvoeding.

Begin 2017 geeft Etixx de fakkel van hoofdsponsor weer door aan Quick-Step, dat trots zijn naam aan het team verleent. De volledige naam van het wielerteam wordt ‘Quick-Step Floors’.

“Het merk Quick-Step en het profwielrennersteam delen veel belangrijke waarden: we gaan voor topprestaties, en streven continu naar innovatieve oplossingen die ons het concurrentievoordeel opleveren dat nodig is om te winnen. Die waarden vormen de hoeksteen van onze organisaties”, zegt Paul De Cock, President van UNILIN, division flooring. “Bovendien zijn wij van oorsprong een Vlaamse onderneming – wielrennen zit in ons DNA.”

Nieuwe rollen, maar even gedreven om te winnen

Etixx is sinds 2015 hoofdsponsor van het Etixx – Quick-Step Cycling Team en wil de ploeg maar wat graag blijven steunen als officiële partner. “We zijn zeer blij dat Quick-Step deze gelegenheid heeft aangegrepen, en hoofdsponsor van het team wordt in het seizoen 2017”, zegt Patrick Lefevere, CEO van het team.

“We hebben samen al heel wat doelstellingen behaald en kijken ernaar uit om dit ook in 2017 te blijven doen. Ik bedank Etixx voor zijn steun en bevestig hierbij onze uitstekende relatie. Etixx zal de ploeg immers blijven voorzien van hoogwaardige producten.”

En hij besluit: “Ik wil graag nog benadrukken dat het budget en de structuur van ons team niet zullen veranderen in het seizoen 2017.”

Bron: Quick-Step Datum: 29-10-2016

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners