Een Stille vloer zonder watervrees

Een Stille vloer zonder watervrees

     

Met de Quick-Step Livyn luxe vinylvloeren beantwoordt Quick-Step aan de huidige trend naar kunststofvloeren. De collectie bestaat uit 15 plankendecors met houtlook die verlijmd of zwevend met het kliksysteem geplaatst kunnen worden.

Quick Step Lyvin - Een vynilvloer met Houtlook

Een kunststofvloer biedt heel wat voordelen:

WATERDICHT EN SLIJTVAST
Een Quick-Step Livyn vinylvloer is 100% waterdicht en dus erg onderhoudsvriendelijk. Je hoeft dus geen schrik te hebben van een omgevallen glas, vocht of vlekken. Alles is zo weggeveegd. Dat maakt dat Quick-Step Livyn de ideale vloeroplossing is voor je badkamer en keuken. De vloer is bovendien slijtvast en kan tegen een stootje, wat handig is met kleine kinderen, huisdieren maar ook met hakken,…


Quick Step Lyvin - Een vynilvloer met Houtlook

STIL EN WARM
Een Quick-Step Livyn vinylvloer is zacht om op te lopen, voelt warm aan en tovert een keuken, woon-, slaap- of badkamer met een koude tegelvloer zo om in een warme, knusse ruimte. Bovendien kunnen je kinderen en huisdieren naar hartenlust spelen zonder dat het lawaai je stoort.
Livyn is ook een goede warmtegeleider, wat betekent dat de vloer perfect geschikt is voor vloerverwarming- of koeling. Comfort verzekerd!


Quick Step Lyvin - Een vynilvloer met Houtlook

RENOVATIEVRIENDELIJK
Dankzij de dunne, soepele vloerstroken tot maximum 4mm, plaats je de vloer probleemloos bovenop een bestaande egale vloer. Je hoeft geen uitbreekwerk te verrichten en het bespaart je heel wat tijd en stof. Je kan kiezen uit stroken om te verlijmen of in elkaar te klikken.

VERLIJMEN
De Livyn vloerstroken om te verlijmen zijn verkrijgbaar zonder voegen: “Essential” en met voegen aan de vier zijden: “Essential V4”. Voor de te verlijmen vloerstroken ontwikkelde Quick-Step in samenwerking met specialist Soudal een speciale Quick-Step Livyn lijm. De lijm is makkelijk uitstrijkbaar, garandeert een snelle hechting en loopt niet uit na het uitstrijken. De lijm voorkomt het vormen van kieren bij de vloer door temperatuurverschillen en is vochtbestendig.


Quick Step Lyvin - Een vynilvloer met Houtlook - Plaatsing Lijmen

KLIKKEN
De planken uit de collectie “Essentiel Click V4” worden geïnstalleerd met het gepatenteerde Quick-Step Uniclic kliksysteem. Dankzij de tand- en groefverbinding klikken de flexibele vloerstroken in één klik moeiteloos in elkaar. Voor deze lijmloze installatie voorziet Quick-Step een geschikte Livyn ondervloer.
De ondervloer helpt oneff enheden en indrukken maximaal te voorkomen. De ondervloer werkt geluidsabsorberend, is vochtbestendig en zorgt voor extra stabiliteit dankzij de geïntegreerde antsisliplaag. De Quick-Step Livyn ondervloer is bovendien perfect geschikt voor vloerverwarming.


Quick Step Lyvin - Een vynilvloer met Houtlook - Plaatsing klikken

STIJLVOL EN PERFECT AFGEWERKT
Voor de perfecte afwerking van je vloer, heeft Quick-Step plinten die 100% matchen. Voor elke Livyn vloer heeft Quick-Step plinten met een passende houtstructuur. Ook de kleur en de glansgraad van de plinten zijn volledig afgestemd op de vloer. Net als de Livyn vloerstroken zijn de plinten watervast en hebben ze een krasvrije beschermlaag.


Quick Step Lyvin - Een vynilvloer met Houtlook met bijpassende plinten

Het elegant plankenformaat, de unieke decors, passende oppervlaktestructuren en innovatieve randafwerkingen doen de houtdessins optimaal tot hun recht komen en maken van elke Livyn vloer een blikvanger in je interieur. Uitgevoerd in een ruim palet van 15 designs (in 4 afwerkingen), vindt ieder een kleur en een houtkarakter naar zijn smaak.

Bron: Quick-Step Datum: 08-03-2014

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners