Première van de nieuwe DEDON Special Edition D.D.C

Première van de nieuwe DEDON Special Edition D.D.C.

In Milaan, de stad van mode en design, heeft DEDON met de wereldpremière van de nieuwe Special Edition D.D.C. (Dedon Dress Code) deze beide componenten samen laten vloeien in een uitzonderlijk concept: Fashion meets Furniture like never before!

Première van de nieuwe DEDON Special Edition D.D.C.

In Milaan, de stad van mode en design, heeft DEDON met de wereldpremière van de nieuwe Special Edition D.D.C. (Dedon Dress Code) deze beide componenten samen laten vloeien in een uitzonderlijk concept: Fashion meets Furniture like never before!

Dedon - Dedon Dress Code

Tijdens de meubelbeurs in Milaan – een jaarlijks hoogtepunt voor de internationale designbranche - verraste DEDON dit jaar zijn bezoekers in de eigen showroom in de beroemde Zona Tortona met een in alle opzichten vernieuwend gewaad.


Foto: Dedon - Dedon Dress Code


Voor de Special Edition D.D.C. (DEDON Dress Code) werden vier van de bekendste dessins uit de mode opnieuw geïnterpreteerd voor de DEDON collectie SLIM LINE van Jean-Marie Massaud. Het resultaat van deze speurtocht door de wereld van de mode zijn de vier toepassingen oslo, EDINBURGH, CAMBON, en MARSEILLE. Elk van hun heeft een specifieke ontstaansgeschiedenis. Maar dit willen wij gezegd hebben: Hier stuiten Vivienne Westwoord, Pablo Picasso en Holly Golightly uit «Breakfast at Tiffany’s» in wilde grootstedelijke scenario’s op elkaar.


Foto: Dedon - Dedon Dress Code


In Milaan werden de opwindende verhalen die de inspiratie-bron voor de Special Edition vormen, in vier heel bijzondere settings gepresenteerd.


Foto: Dedon - Dedon Dress Code


Niet alleen de ontstaansgeschiedenis, maar ook de oplageaantallen van de Dedon Special Edition vertellen een eigen verhaal. Zo is bijvoorbeeld de oplage van het model EDINBURGH dat met zijn klassieke Schotse ruitpatroon een verkenningstocht door de Britse geschiedenis weerspiegelt, beperkt tot een aantal van 1.975 stuks – 1.975 gelimiteerde exemplaren, omdat 1975 het verschijningsjaar van het punkmanifest «The Great Rock n Roll Swindle» van de Sex Pistols was …


Foto: Dedon - Dedon Dress Code


Voor alle design- en modefans die niet in de gelegenheid waren om de Dedon Dress.Code. live mee te maken in Milaan, zal de Special Edition vanaf midden juni in onze DEDON showrooms te bezichtigen zijn.

Meer details vindt u op de website www.dedon.de


Over DEDON Als maker van exclusieve buitenmeubelen is DEDON de wereldleider in zijn sector en heeft DEDON reeds verschillende prijzen in de wacht kunnen slepen. Het bedrijf, opgericht in 1990 door voormalig professioneel voetbalspeler Bobby Dekeyser, bracht op enkele jaren tijd met zijn ontwerpen een ware revolutie teweeg binnen de markt van de buitenmeubelen.
Vandaag is DEDON vertegenwoordigd in meer dan 66 landen, hebben ze meer dan 3000 personeelsleden en worden de ontwerpen gepresenteerd in DEDON showrooms in Barcelona, Parijs, Hong Kong, Wenen, Hamburg, Milaan en Antwerpen. De basis voor het succes is een extreem duurzame kunststof vezel. Deze wordt geproduceerd in het hoofdkantoor in Lüneburg, in Noord – Duitsland. 18
jaar geleden ontwikkeld, wordt de vezel nog steeds als „het origineel“ beschouwd in de industrie. Het kwaliteitslabel „Made by Dedon“ staat ervoor dat het meubel voldoet aan de hoogste eisen qua design en kwaliteit. De vezel is wasbaar, onderhoudsvriendelijk, ongevoelig voor zout water, zonlicht en hoge of lage temperaturen; bovendien is de vezel biologisch afbreekbaar.
DEDON meubilair is ontwikkeld door internationale designers, gemaakt volgens de Duitse kwaliteitsstandaard, en handgemaakt door de wevers op het eiland Cebu. Bijgevolg is elk meubel een combinatie van moderne technologie en eeuwenoud vakmanschap.


Bron: Dedon
9/06/2009

Bron: Dedon Datum: 09-06-2009

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 26°C

Max. 27°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners