Pixii's instructievideo’s energieneutraal bouwen

Pixii lanceert Instructievideo’s voor energieneutraal bouwen

      

Leer stap voor stap in de praktijk passieve bouwdetails uitvoeren met korte videoclips. Gratis beschikbaar in negen talen. Ook lesmateriaal beschikbaar.

Pixii, voorheen bekend als passiefhuiplatform vzw, lanceert een aantal korte instructievideo’s voor energieneutraal bouwen die binnen het ConClip-project werden gerealiseerd.

In de clips wordt op een eenvoudige en snelle manier getoond hoe bepaalde werken voor energieneutraal bouwen correct moeten worden uitgevoerd. Zo kan je als kijker je technische en praktische vaardigheden verder ontwikkelen en bouwfouten leren vermijden.

De video’s werden specifiek ontwikkeld voor arbeiders en werfleiders op de werf, voor leerkrachten in de klas en voor architecten en ontwerpers op het kantoor. Voor docenten en leerkrachten is er ook specifiek lesmateriaal beschikbaar.

De video’s zijn gratis beschikbaar in negen verschillende talen (Deens, Nederlands, Frans, Duits, Kroatisch, Pools, Servisch, Turks en Engels) via het online ConClip-Platform.De andere beschikbare video’s:

Bron: Pixii Datum: 21-10-2016

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 23°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners