Open Wervendag 2011 met meer dan 150 werven

Open Wervendag 2011 met meer dan 150 werven

Op 15 mei organiseert de Confederatie Bouw voor de vijfde keer de Open Wervendag. Er doen meer dan 150 bouwplaatsen mee, van kleinschalige woningbouw tot gigantische infrastructuurprojecten. Open Wervendag biedt het grote publiek van 10 tot 17u de mogelijkheid om kennis te maken met de dagelijkse praktijk van onze bouwbedrijven.

Open Wervendag 2011 - VCB

De Confederatie begon vijf jaar geleden met dit initiatief om iedereen te laten kennismaken met de activiteiten van de bouwsector. Open Wervendag toont de creativiteit van de bouwsector, het soms hoogtechnologisch bouwvernuft en de toekomstgerichtheid van de bedrijven. De verschillende aspecten van duurzaam bouwen komen dit jaar ruimschoots aan bod.

Open Wervendag biedt de deelnemende bedrijven ook de kans om hun enorm gevarieerd aanbod aan jobs in de kijker te plaatsen. De bouwsector heeft permanent een grote behoefte aan goede arbeidskrachten: arbeiders, bedienden, ingenieurs, werfverantwoordelijken enzovoort. Daarbij kijkt zij uiteraard ook naar de pas afgestudeerden die net op de arbeidsmarkt komen.

Open Wervendag is in de afgelopen 4 jaar uitgegroeid tot één van de grootste bouwevenementen in ons land: in 2010 namen meer dan 70.000 mensen een kijkje achter de schermen van de bouwwerven.

Meer informatie: www.openwervendag.beBron: VCB Datum: 18-04-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners