Onthaasten aan de eettafel met PURE Wood Design

Onthaasten aan de eettafel met PURE Wood Design

     

We zoeken massaal toenadering tot de natuur om de drukte te ontvluchten. Toevallig geen bos achter je hoek? Breng de natuur dan gewoon in huis. Denk: hout, veel hout…aardewerk, schapenvacht en lichte kleuren voor een sobere, rustgevende en Scandinavische look. Dat de spiksplinternieuwe tafel van Pure Wood Design de naam ‘Flora’ draagt, is dan ook geen toeval.

‘Digitaal detoxen’ lijkt wel het nieuwe modewoord maar dit realiseren is niet evident. Geen wonder dat een rustgevend interieur met lichte kleuren en warme, natuurlijke materialen zoals steigerhout een trend zijn. PURE Wood Design typeert in elk van zijn designs de natuurlijkheid van het hout en focust op sobere lijnvoering voor een eenvoudig, puur ontwerp. Nieuwkomer Flora (vernoemd naar een plekje in Noorwegen), een prachtige eettafel met houten blad en stalen onderstel, die je naar eigen smaak kan samenstellen, is het perfecte voorbeeld van deze Scandinavische stijl.??

Simplistisch, stoer en sober, maar toch chique én bijzonder. Een stevig model met verfijning op de juiste plaatsen. De tafel is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Daarnaast kan je ook het stalen onderstel van Flora volledig naar eigen hand zetten: stoer matzwart, ingetogen wit, (anders dan anders) donkergrijs óf juist industrieel met ruwstalen poten. Net zoals alle andere modellen van PURE Wood Design kan je deze tafel dus volledig customizen.

Wanneer je je woonst een Scandinavisch tintje wil geven is dit hét model bij uitstek om je eetkamer te sieren! Kom helemaal tot rust op de bijpassende Flora zitbank. Bovendien geniet je van een mooie combinatiekorting van maar liefst 10% wanneer je niet alleen je tafel maar ook je stoelen en/of bank bij PURE Wood Design bestelt! Van die gedachte word je helemaal zen, toch? ?

Prijs vanaf 635€.

Bron: Pure Wood Design Datum: 23-09-2017

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners