Nieuwe website voor Dovre

Nieuwe website voor Dovre

    

De vernieuwde website van Dovre.be staat online. De bezoeker vindt antwoord op de twee voornaamste vragen: de productinformatie raadplegen én een Dovre-verkooppunt uitkiezen. Dat zijn de uitgangspunten van de nieuwe Dovre website.

Nieuwe website Dovre kachels en haarden - www.dovre.be

Dovre ging voor een verwarmend design gekoppeld aan een overzichtelijke structuur met praktische informatie.

Producten uitzoeken via filters en selecties
Op dovre.be kunt u op verschillende manieren uw ideale kachel of haard vinden. Met behulp van de filterfuncties en selectie criteria is het erg eenvoudig om een product naar wens uit te kiezen. Daarnaast zorgt een overzichtelijke structuur en een gebruiksvriendelijke navigatie voor de logische leidraad doorheen uw bezoek aan de website.

Dovre verkooppunten
Ook de Dovre verkooppunten zijn makkelijk vindbaar via de navigatie of met een eenvoudige ingave van uw postcode. Zelfs op de productfiches van de haarden vindt u terug in welke winkel u de betreffende kachel of haard kan bekijken.
De praktische informatie over uw dealer staat ook online: info over de locatie, contactgegevens, openingsuren, specifieke producten & diensten en een overzicht van de Dovre-producten in de showroom.

Info verstrekken
De nieuwe website www.dovre.be tracht handige tips te geven over stoken met hout, reglementering, installatie, enz. …Bron: Dovre Datum: 20-11-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 23°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners