Nieuwbouwproject Zuiders Dok Antwerpse Zuid

Nieuwbouwproject Zuiders Dok Antwerpse Zuid

   

Op de site waar tot voor kort de Antwerp Bowling was gevestigd, zal vanaf 1 oktober nieuwbouwproject Zuiders Dok verrijzen. Vastgoedkantoor Quares staat mee in voor de verkoop van de appartementen.

Nieuwbouwproject Zuiders Dok op Antwerpse Zuid

Op de site tussen de Verlatstraat en de Vorstermanstraat waar meer dan 25 jaar Antwerp Bowling was gevestigd, komt het gloednieuwe bouwproject ‘Zuiders Dok’ genaamd.

Zuiders Dok zal plaats bieden aan veertien appartementen, ontworpen door Architect Jo Peeters. De wooneenheden met twee of drie slaapkamers worden gebouwd over de volledige breedte van de huidige gevels, waardoor de lichtinval wordt geoptimaliseerd. Daarnaast zullen alle appartementen over een terras beschikken en een ondergrondse parking. Het nieuwbouwproject Zuiders Dok krijgt ook een rustgevende groenpartij (op de patio ). De kostprijs van de appartementen zal variëren van 296.000 euro tot 1.220.000 euro. De eerste kandidaat-kopers nog kunnen genieten van 6% renovatietaks.


Nieuwbouwproject Zuiders Dok op Antwerpse Zuid

Het nieuwe gebouw zal ook vier kantoor- en twee winkelruimtes bevatten. De ontwikkeling van het nieuwbouwproject wordt een van de laatste stappen in de heropleving van het Antwerpse Zuid die goed vijftien jaar geleden startte. “De buurt is door intensieve maatregelen van de stad, projecten van private investeerders en uiteraard ook inspanningen de buurtbewoners zelf van een verloederde buurt veranderd in een bruisende stadswijk”, zegt Anneleen Desmyter van Quares. “De verkoop van de appartementen loopt goed, hoewel er nog geen steen is neergelegd. Dat bewijst dat de wijk nog steeds een van de meest aantrekkelijke plekken is om in Antwerpen te wonen.”Bron: Quares Datum: 25-09-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 25°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners